00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

 • Јазик

ГПС уред за следење возила

30%заштеда

ГПС уред за следење возила

Цената е со вклучен ДДВ
5.700 ден. 3.990 ден.

 • опис на производот
 • профил на компанијата
опис на производот
 • Опис на производот:ГПС уред за следење возила

  Професионална опрема за следење на возила со можност за поврзување на додатоци и вклучена апликација за следење за Android и iOS. Преку нашата платформа ќе ги намалите трошоците за гориво, одржување, сервиси и незгоди до 50% во првите 3 месеци. Со користење на опремата за следење ќе ги добиете следниве инфромации за вашите возила:

  - Локација
  - Брзина
  - Адреса
  - Статус на мотор (вклучен/исклучен)
  - Време на движење/мирување
  - Време на користење вон работно време
  - Вкупно изминати километри
  - Број на работни часови
  - Број на посетени објекти
  - Број на прекршоци
  - Поминати рути
  - Надморска висина
  - Дојави во реално време преку СМС, е-пошта

  Со вградување на дополнителна опрема ќе можете да добиете податоци за:

  - Вкупно потрошено гориво
  - Вкупно наточено и одлеано гориво
  - Изминати километри
  - РПМ
  - Температура на мотор
  - Дојава за грешки на моторот
  - Идентификација на возач
  - Паник тастер
  - Комуникација со возач

  Без месечна претплата и вклучено 12 месеци користење на Геооко платформата за следење.

  Геооко Дооел е компанија која се занимава со ГПС решенија за следење на возила повеќе од 15 година и е лидер на пазарот во Македонија со повеќе од 75 илјади возила кои се следат на нашата платформа секојдневно.
 • Достапност:Има залиха
 • Продавач:Геооко
 • Земја на потекло:ЕУ
 • Гаранција:2 години
 • Минимална количина за нарачка:1
 • профил на компанијата

  Геооко

  • Опис на компанијата:Геооко Дооел е компанија основана во 2013 година со примарна цел да обезбеди ГПС решенија за подобро работење на компаниите од сите индустрии. Моментално преку 75 илјади возила дневно се следат преку нашата платформа во повеќе од 17 држави во светот. Нашата компанија ги нуди следниве услуги: - ГПС опрема за следење возила - Следење во роаминг - Контрола на гориво - Блокада на мотор - Ограничувач на брзина - Евиденција на возачи - Мониторинг на возачи - Следење на лица - Мобилни апликации - СОС тастери - Сензори за температура Застапници сме на производителите Teltonika, Ruptela, Queclink и ConCox, а софвтерската платформа подржува повеќе од 750 различни модели на ГПС уреди. Нудиме опција за купување на опремата за следење, користење на постоечка опрема или давање на опрема под наем.
  • Име на контакт лице:Огнен Георгиевски
  • Адреса:Ул. Генерал Михајло Апостолски бр. 6 (Каирска)
  • Поштенски број:1000
  • Град:Скопје , Македонија
  • Мобилен #:+389 (71) 229-024
  • Телефон #:+389 (2) 3061-625
  • Факс #:+389 (2) 3061-625
  • Година на регистрација:2009
  • Број на вработени:10
  • Локација на мапа:Прикажи  023061625

  корисничка поддршка