00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

 • Јазик

Конектори за осветлувачки тела серија 224


 • опис на производот
 • профил на компанијата
опис на производот
 • Опис на производот: Конекторите од серија 224 служат за брзо и безбедно поврзување на тела за осветлување во електричната инсталација. Конекторот 224-101 има еден отвор , а 224-112 два отвора, конекторите овозможуваат на едната страна да се поврзете тврд проводник од електричната инсталација со лиснат или тврд проводник кон телото за осветлување.Кога во еден струен круг има повеќе од едно тело за осветлување се користи конектор 224-112 , бидејќи тој има два отвора , тој овозможува едниот отвор да служи за пристапување на кабелот од електричната инсталација, а другиот да го пренесе потенцијалот на следното тело за осветлување.
  Сервисниот конектор 224-201 служи за спојување на две жици кои можат да бидат како што тврди, така и лиснати.Врската до електричната инсталација 1,0 mm2 - 2,5 mm2 тврд проводник;Врската до телото за осветлување 0,5 mm2 - 2,5 mm2 тврд или лиснат проводнк.Примена: Поврзвуање на осветлувачкит тела, и Поврзување на повеќе осветлувачли тела во исто струјно коло.
 • профил на компанијата

  Компјунет инженеринг

  • Опис на компанијата:Фирмата Компјунет Инженеринг започна со работа во 1999 година. Во изминатиот период фирмата значително ја зголеми дејноста преку зголемување на палетата на производи и услуги од областа на Автоматиката, Електриката, Информационата технологија и Телекомуникациите. Преку следење и проучување на најновите технолошки достигнувања настојување да обезбедиме ефикасна Информациона и телекомуникациска подршка за нашите клиенти. Компјунет Инженеринг е генерален дистрибутер за ВАГО (WAGO) и Шнајдер електрик (Schneider electric) во Македонија. Компјунет Инженеринг- Ваш партнер во светот на Информатиката, aвтоматикатa, електротехниката и телекомуникациите.
  • Име на контакт лице:Орце
  • Адреса:Владимир Комаров 1-а 3/9
  • Поштенски број:1000
  • Град:Скопје , Македонија
  • Мобилен #:078238496
  • Телефон #:025211200
  • Факс #:022461108
  • Локација на мапа:Прикажи  025211200

  корисничка поддршка