00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

 • Јазик

Дигитални контролери за дизел агрегати и други машини


 • опис на производот
 • профил на компанијата
опис на производот
 • Опис на производот:Дигитални контролери за дизел агрегати и останати машини од реномираниот производител DeepSea.
 • Достапност:Има залиха
 • Продавач:Вест Инмек
 • Земја на потекло:Велика Британија
 • Гаранција:1 година
 • профил на компанијата

  Вест Инмек

  • Опис на компанијата:Вест Инмек е компанија чиј фокус е понуда на најквалитетна опрема за основно и резервно напојување - дизел агрегати и батериски и без-батериски уреди за непрекинато напојување (УПС). Производи: • Електрични (дизел) генератори • дефинирање на потреби, проектирање, продажба, инсталација, сервис, делови и изнајмување • Пумпи за против пожарни (спринклер) системи, и муљни пумпи. • Апарати за заварување со дизел мотор, преносни Кардански InMEC е овластениот дилер и сервисер на FG Wilson дизел електрични агрегати од Обединетото Кралство за териториите на Македонија, Србија и Црна Гора со сé поголем број на задоволни корисници. FG Wilson е специјализиран производител на дизел (и гасни) агрегати и пратечка опрема, водач во развојот за да им пружи на корисниците најсовремени решенија во дизајнот и технолошките достигнувања. Од најсофистицираните погони во Северна Ирска, годишно излегуваат преку 55,000 агрегати од 12-2200kVA, по што е веројатно и најголем производител во светот. Во тешки услови за работа, преку моментално околу 200 инсталации, се стекнавме со углед на партнер за почитување. Комплементарно, како прва линија на заштита поставуваме уреди за безпрекидно напојување (УПС) со батерии од најреномираните производители APC-MGE и Powerware, и постепено ја воведуваме понудат на Active Power, пропулзивниот производител на без-батериски УПС модули со замаец, како најефикасното и најпоуздано решение на пазарот денес. Меѓу првите на Балканот инсталиравме backup противпожарен систем на погонување пумпи произведени по интернационалниот UNI9490 стандард, како и муљни и индустриски пумпи. Во својата програма го претставуваме и Parker Hannifin, глобален производител на систем за филтарција на погонски мотори, како и за индустриски и агрегатски дизел мотори. Нивниот Racor е лидер во областа на филтрација на гориво и воздух на мотори со внатрешно согорување, филтрација на пумпни станици и во рафинерии. Ние сме тука да помогнеме околу согледување и соодветното дефинирање на потребите, набавка на опрема, инстал
  • Име на контакт лице:Предраг Јанакиевски
  • Адреса:Атинска 12
  • Поштенски број:1000
  • Град:Скопје , Македонија
  • Мобилен #:02 3074911
  • Телефон #:02 3074740
  • Факс #:+389 2 3074 911
  • Година на регистрација:1992
  • Број на вработени:2
  • Локација на мапа:Прикажи  023074740

  корисничка поддршка