00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

 • Јазик

Делма

 • Опис на компанијата:Фирмата ДЕЛМА постои од декември 1992 година. Специјализирана е за: Изработки на резервни делови по документација на странката или според постоечки дел за кој ние правиме цртеж, а потоа истиот го обработуваме ; Репарација на поскапи делови и нивно враќање во првобитна функционална мера. Ремонт на машини. Машинскиот парк на нашата фирма се состои од: -Струг РА 300х1500 (Ф 600х1500) -Класична глодарка Arno Moro со работни димензии 1100х350х400 -Копирна хидраулична глодарка -Струг SV-18R Ф 315х1120 -Краткоодна рендисалка КР - 500 -Радијална дупчалка -Капитална брусилка BUA.31 со работни можности : Ф 420х2200 и внатрешно брусење -Алатна брусилка Moevica -Алатна брусилка за округло брусење Ф 250х500 -Глодало дупчалка BORVEK, BH 100 димензии 1000х1250, носивост 2,5 тона, димензија на оската x=1000, y=1000, z=700 вратило 800 Напомена: Сите машини се во добра функција и геометрија. Во можност сме да изработуваме делови со точност : - за ротациони делови до 0,002 - 0,005 mm - за куќишта до 0,01 .
 • Име на контакт лице:Владо Стојкоски
 • Адреса:бул.Борис Трајковски бб (Првомајска - во кругот на стаклара)
 • Поштенски број:1000
 • Град:Скопје , Македонија
 • Мобилен #:070219342
 • Телефон #:022460507
 • Факс #:025249038
 • Година на регистрација:1992
 • Број на вработени:9
 • Годишна продажба:9800000
 • Процент на извоз:5
 • Локација на мапа:Прикажи

Локација

Слики

Лого

Останато

Комплетност на профилот87.50%
Број на производи7
Член од15 Апр, 2013
Последна промена11:49:17 , 16 Апр, 2013
Сакаш да добиваш понуда со сезонски попусти?


070/287-777

корисничка поддршка