00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

  • Јазик

Производи за Новометал

Новометал

Главната дејност на НОВOМЕТАЛ се фокусира на обновување и трговија со метал и елементи кои во својот состав содржат метал како стари возила, отпад од електрична и електронска опрема, разорен материјал и други видови на отпад. Нашите активности исто така се фокусираат на обновување и трговија со неметален ... повеќе за компанијата

ТУКА ОТВОРИ ФИЛТРИ ЗА ПРЕБАРУВАЊЕ
Категорија : Попуст :
Достава :
Страна 1 од 1, вкупно 7 производи


070/287-777

корисничка поддршка