00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

 • Јазик

Откуп на отпадна пластика


 • опис на производот
 • профил на компанијата
опис на производот
 • Опис на производот:Главната дејност на НОВOМЕТАЛ се фокусира на обновување и трговија со метал и елементи кои во својот состав содржат метал како стари возила, отпад од електрична и електронска опрема, разорен материјал и други видови на отпад. Нашите активности исто така се фокусираат на обновување и трговија со неметален отпаден материјал кој потекнува од отпад од електрична и електронска опрема, стари возила како и други видови на отпад. Отпадот е собран и процесиран во објектите на нашата компанија со цел да се снабди пазарот првенствено со секундарни суровини од челик, бакар, месинг, железо и алуминиум.
 • Достапност:Контакт
 • Продавач:Новометал
 • профил на компанијата

  Новометал

  • Опис на компанијата:Главната дејност на НОВOМЕТАЛ се фокусира на обновување и трговија со метал и елементи кои во својот состав содржат метал како стари возила, отпад од електрична и електронска опрема, разорен материјал и други видови на отпад. Нашите активности исто така се фокусираат на обновување и трговија со неметален отпаден материјал кој потекнува од отпад од електрична и електронска опрема, стари возила како и други видови на отпад. Отпадот е собран и процесиран во објектите на нашата компанија со цел да се снабди пазарот првенствено со секундарни суровини од челик, бакар, месинг, железо и алуминиум.
  • Име на контакт лице:управител
  • Адреса:Борис Трајковски 7 (МАКПЕТРОЛ СКЛАД)
  • Поштенски број:1000
  • Град:Скопје , Македонија
  • Мобилен #:076 453 787
  • Телефон #:02 5200263
  • Факс #:02 2467995
  • Локација на мапа:Прикажи  025200263

  корисничка поддршка