00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

 • Јазик

Рециклажа на отпад


 • опис на производот
 • профил на компанијата
опис на производот
 • Опис на производот:Рециклирањето е нашата работа. Рециклираме: МЕТАЛИ, ВОЗИЛА, ОТПАДНИ МАСЛА, АКУМУЛАТОРИ, ЕЛЕКТРИЧНА И ЕЛЕКТРОНСКА ОПРЕМА И ДРУГО.  Рециклирањето е клучната компонента во модерното намалување на отпадот и е третата компонента од Намали, Повторно употреби, Рециклирај хиерархијата на отпадот.

  На кратко, рециклирањето значи преработка на употребените материјали (отпадот) во нови производи, намалувајќи ја прекумерната употреба на енергија, загадувањето и отпадот, како и потрошувачката на нови суровини.  Како дел системот за управување со отпадот во Македонија ние преработуваме разни видови на отпадни метали и неметали од рушења, индустриски отпад, Електричен и Електронски Отпад, како и Возила со Завршен Животен Век. Обновените материјали потоа се продаваат како секундарен суров материјал на разни производители локално и ширум светот.
 • Достапност:Контакт
 • Продавач:Новометал
 • профил на компанијата

  Новометал

  • Опис на компанијата:Главната дејност на НОВOМЕТАЛ се фокусира на обновување и трговија со метал и елементи кои во својот состав содржат метал како стари возила, отпад од електрична и електронска опрема, разорен материјал и други видови на отпад. Нашите активности исто така се фокусираат на обновување и трговија со неметален отпаден материјал кој потекнува од отпад од електрична и електронска опрема, стари возила како и други видови на отпад. Отпадот е собран и процесиран во објектите на нашата компанија со цел да се снабди пазарот првенствено со секундарни суровини од челик, бакар, месинг, железо и алуминиум.
  • Име на контакт лице:управител
  • Адреса:Борис Трајковски 7 (МАКПЕТРОЛ СКЛАД)
  • Поштенски број:1000
  • Град:Скопје , Македонија
  • Мобилен #:076 453 787
  • Телефон #:02 5200263
  • Факс #:02 2467995
  • Локација на мапа:Прикажи  025200263

  корисничка поддршка