00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

  • Јазик

Производи за Алуш Лим

Алуш Лим

Последните 2 децении производната компанија АЛУШЛИМ е единствена адреса за квалитативно производство за метални продукти коишто се уптребуваат, почнувајки од сите видови на олуци како и најситните составните елементи кои што се користат во модерното градежништво. Истотака Алушлим со својот персонал врши ... повеќе за компанијата

ТУКА ОТВОРИ ФИЛТРИ ЗА ПРЕБАРУВАЊЕ
Категорија : Попуст :
Достава :
Цена со ДДВ:350 ден.

REBRASTI LIM

Цена со ДДВ:125 ден.

VERTIKALEN OLUK

Цена со ДДВ:125 ден.

STUCNA ZA HORIZONTALEN OLUK

Цена со ДДВ:45 ден.

Drzac za oluk

Цена со ДДВ:125 ден.

HORIZONTALEN OLUK

Цена со ДДВ:280 ден.

KOLENA ZA HORIZONTALEN OLUK

Цена со ДДВ:30 ден.

Snegobran za keramida KIKINDA

Цена со ДДВ:30 ден.

Snegobran za keramida TONDACH

Цена со ДДВ:Побарај цена

LIMENI PROIZVODI


Страна 1 од 1, вкупно 9 производи


070/287-777

корисничка поддршка