00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

  • Јазик

Производи за Бланк Софтвер

Бланк Софтвер

Бланк e компанија која врши изработка и одржување на апликативен софтвер како и имплементација на истиот. Покрај софтверот што е веќе готов (комплетни решенија за комерцијална-финансиска евиденција, поединечни, мрежни и поврзани меѓу себе - по желба на корисникот), правиме и софтвер по порачка спрема ... повеќе за компанијата

ТУКА ОТВОРИ ФИЛТРИ ЗА ПРЕБАРУВАЊЕ
Категорија : Попуст :
Достава :
Страна 1 од 1, вкупно 10 производи


070/287-777

корисничка поддршка