00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

  • Јазик

Бланк Софтвер

  • Опис на компанијата:Бланк e компанија која врши изработка и одржување на апликативен софтвер како и имплементација на истиот. Покрај софтверот што е веќе готов (комплетни решенија за комерцијална-финансиска евиденција, поединечни, мрежни и поврзани меѓу себе - по желба на корисникот), правиме и софтвер по порачка спрема потребите на нарачателот. Во функција на подршка на инсталираниот апликативен софтвер се и нашите договори за одржување на истиот по истекот на гаранцискиот рок. Вршиме комплетен компјутерски инженеринг, со тоа што, во нашата работа и изведба се вклучени и реномирани надворешни фирми и соработници. Услуги: • Информациски инжинеринг • Изработка на апликативен софтвер • Изведба и одржување на мрежи • Продажба на опрема и периферни елементи • Продажба на лиценциран софтвер од Microsoft Непобитен факт, е тоа што од своето создавање Бланк нема ниту еден клиент кој ги откажал нашите услуги. Тоа е последица на адекватните програмски апликативни решенија, одржувањето на софтверот, следење на законските норми и прописи, адекватен и навремен одговор за секој проблем и што е многу важно, достапност за секој вид поддршка во тек на цело работно време, а по потреба и вон работното време (поврзана со нашето работење и специфицирано со договор).
  • Име на контакт лице:Бланк Софтвер
  • Адреса:Борка Талевски 26/2-9
  • Поштенски број:1000
  • Град:Скопје , Македонија
  • Телефон #:02 2467539

Слики

Лого

Останато

Комплетност на профилот68.75%
Број на производи10
Член од18 Јул, 2019
Последна промена00:15:03 , 20 Јул, 2019
Сакаш да добиваш понуда со сезонски попусти?


070/287-777

корисничка поддршка