00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

 • Јазик

ИЗРАБОТКА НА НЕСВЕТЛОСНИ РЕКЛАМИ


 • опис на производот
 • профил на компанијата
опис на производот
 • Опис на производот:Дигитал Центар изработува и несветлосни реклами во секакви димензии и форми согласно Вашите потреби, од следниве материјали: плексиглас, лим, форекс, алукобонд, inox, стиропор.
 • Достапност:По нарачка
 • профил на компанијата

  Дигитал Центар

  • Опис на компанијата:Дигитал ценатар е основана во 2004 година и се занимава со графичка и печатарска дејност. Компанијата поседува стручен тим за графичко печатење и соодветна дополнителна обработка на секаков тип материјал. Со текот на времето, нашите технолошки капацитети постојано се засилуваа и надградуваа, како во насока на воведување нови технологии, така и во насока на зачувување на животната околина. Компанијата настојува да ја засили својата позиција со нови модели на печатачи кои го дополнуваат стремежот на компанијата за зголемување на продуктивноста и понудата со разновидни услуги, тежнеејќи да се развие како на постоечките, така и на нови пазари. На тој начин, имаме можност да ги исполниме барањата и потребите на клиентите за брза и квалитетна услуга, а со најниски трошоци. Компанијата е во можност да печати и на Solvent, Latex и бои на водена база, а печатиме и на УВ печатачи. Во зависност од потребата и желбата на клиентот, се печатат од најмали декларации па сé до ширини од 5 метри и неограничена должина, со дневен капацитет од 5000м2. За таа цел ги спроведовме и неопходните ИСО станарди: ИСО 9001, 2008, Систем за управување со квалитет, и ИСО 14001, 2004, Систем за управување со околина. Во однос на вкупниот асортиман на производи и услуги, Дигитал Центар изгради долгогодишно искуство во изработката на тотеми, обични и 3D светлосни реклами, како и реклами изработени од стиропор, алуминиумски дисплеи и плексиглас држачи, брендирање на автомобили, автобуси и камиони, брендирање на згради. Производите и проектите од нашата досегашна активност ќе ви докажат дека нашето настојување и вложен труд да ви понудиме најдобар квалитет во печатењето и во графичкиот дизајн е континуиран и постојан. Преку нас можете лесно и брзо да ги остварите вашите замисли.
  • Име на контакт лице:Владимир Илиевски
  • Адреса:Јадранска Магистрала, индустриска зона Визбегово
  • Поштенски број:1000
  • Град:Скопје , Македонија
  • Мобилен #:+38978337551
  • Телефон #:02/3094004
  • Факс #:02/3095888
  • Година на регистрација:2004
  • Број на вработени:25
  • Локација на мапа:Прикажи  023094004

  корисничка поддршка