00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

 • Јазик

Монтажа, ремонт и сервисирање на сите видови котли


 • опис на производот
 • профил на компанијата
опис на производот
 • Опис на производот:Главна дејност на Технобен Нова ДОО е производство на индустриски котли за цврсто и течно гориво, топловодни котли, садови под притисок, резервоари за течно гориво, производство и монтажа на сушари, ремонт на сите видови котли, греење, климатизација, челични конструкции и слично.
 • Достапност:По нарачка
 • Продавач:Технобен Нова
 • профил на компанијата

  Технобен Нова

  • Опис на компанијата:Технобен Нова ДОО е приватно претпријатие кое на македонскиот пазар постои од 2000 год. Нашата долгогодишнa работа говори за искуството и квалитетот коj го поседуваме и кој е имплементиран во нашите производи. Главна дејност на Технобен Нова ДОО е производство на индустриски котли за цврсто и течно гориво, топловодни котли, садови под притисок, резервоари за течно гориво, производство и монтажа на сушари, ремонт на сите видови котли, греење, климатизација, челични конструкции и слично. Технобен Нова ДОО има остварено голем број на референци во Македонија, како и во Косово. Горди сме на нашето досегашно работење и остварените цели и се надеваме дека со заеднички напори и меѓусебна соработка ќе ги задоволиме вашите желби и потреби.
  • Име на контакт лице:Благојче
  • Адреса:Александар Македонски б.б.
  • Поштенски број:7000
  • Град:Прилеп , Македонија
  • Телефон #:048428326
  • Факс #:048428326
  • Локација на мапа:Прикажи  048428326

  корисничка поддршка