00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

 • Јазик

Потврда за познавање јазици


 • опис на производот
 • профил на компанијата
опис на производот
 • Опис на производот:Потврдата за познавање на било кој јазик се добива веднаш по полагањето на испит, кој се закажува по телефон.
  Испитот го определува нивото на познавање на јазикот (А1 до Ц1) според европската рамка. Потврдата може да се користи за различни потреби (за некои работни места, додипломски и постдипломски студии и др).
 • Достапност:По нарачка
 • профил на компанијата

  Центар за странски јазици

  • Опис на компанијата:Центарот за странски јазици е училиште за странски јазици со најголема традиција и реноме во Македонија. Организира курсеви за сите јазици, потреби и возрасти, врши тестирање за познавање на јазици, подготовка за полагање меѓународни јазични испити. ЦСЈ е лиценциран испитен центар и партнер на Гете-Институт и Златен член на партнерската програма Адвантиџ на Британскиот Совет за испитите на универзитетот Кембриџ.
  • Име на контакт лице:Весна Симоновска, Љубица Кузмановска
  • Адреса:Орце Николов 155-А
  • Поштенски број:1020
  • Град:Скопје , Македонија
  • Мобилен #:075 282 604; 075 282 602
  • Телефон #:(02)3067783
  • Факс #:3067 783; 3063 138
  • Година на регистрација:1965
  • Број на вработени:31
  • Локација на мапа:Прикажи  023067783

  корисничка поддршка