00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

 • Јазик

Helix-K Софтвер за сметководство


 • опис на производот
 • профил на компанијата
опис на производот
 • Опис на производот:HELIX-K е специјално дизајнирано и преку 25 години развивано софтверско решение кое успешно го применуваат преку 1600 компании. Опфаќа комплетно книговодство, комплетна евиденција на магацини и продавници како и анализа на продажба, должници, наплати, промет, комерција по региони и градови.

  Во HELIX е вградена поврзаност на податоците, автоматизми на пренос и книжење кои ќе Ви овозможат лесно да се справите и со најобемен број документи. HELIX сигурно ќе ја олесни работата на секој книговодител, магационер, продавач или комеријалист бидејќи со ажурирање на еден документ, во HELIX автоматски се ажурираат сите релевантни сегменти во кои тој документ треба да се рефлектира.
 • Достапност:Контакт
 • Продавач:Зонел Софтвер
 • профил на компанијата

  Зонел Софтвер

  • Опис на компанијата:http://www.zonel.com.mk/ Зонел Софтвер е софтверска компанија која постои од 1994 година. Нашите решенија ги користат преку 1550 клиенти од најразличен профил – трговија, услуги, производство, книговодство, угостителство, маркетинг, државни институции, банки и други финансиски институции. Наша специјалност се програми за сметководствено, материјално и комерцијално работење со изобилство од менаџерски ориентирани извештаи за продажба. Нашите софтверски решенија се применливи во секој вид на компанија или индустрија. Нашата мисија е да ги реализираме потребите на нашите Корисници и да испорачаме решенија кои ги интегрираат тие потреби во нашите софтверски решенија. Во Зонел Софтвер ние не испорачуваме само софтвер – ние ја испорачуваме комуникацијата, вниманието и грижата за потребите на нашите клиенти и по купување на некое од нашите решенија. Затоа, апсолутно можете да се потпрете на фактот дека не сте „само уште еден клиент“. Ќе добиете една од најперсонализираните услуги кои некогаш сте имале прилика да ги добиете и не само заради фактот што тоа е правило на нашата компанија. Нашите решенија опфаќаат: Финансово работење – се’ што е поврзано со сметководството; пресметка на плати; автоматско книжење на влез, излез, плати, благајничко работење; основни средства, камати; автоматско составување завршни пресметки, бруто биланс, заклучни листови, ДДВ Аконтативна пријава… Материјално работење – целосна евиденција на залихи, продажба и промет, влез и излез на роба, магацини, продавници. Сите потребни извештаи за менаџментот. Програм за каси – работење во продавница/ресторан, влез и излез на роба, анализа на промет; може да работи засебно или со автоматска поврзаност со материјалното работење и финансовото работење. За ресторан – работа со маси, раздолжување по нормативи… Ресторанско работење со Android Tablet уреди.
  • Име на контакт лице:Гоце
  • Адреса:Васил Ѓоргов 34-1/3
  • Поштенски број:1000
  • Град:Скопје , Македонија
  • Мобилен #:075356233
  • Телефон #:022401204
  • Факс #:022402273
  • Локација на мапа:Прикажи  022401204

  корисничка поддршка