00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

 • Јазик

Индивидуално пензиско осигурување - 3 столб


 • опис на производот
 • профил на компанијата
опис на производот
 • Опис на производот:Доброволно капитално финансирано пензиско осигурување (3 пензиски столб - индивидуално пензиско осигурување) - КБ Прв отворен доброволен пензиски фонд – Скопје. ИСКОРИСТИ ГО ТРЕТИОТ СТОЛБ И ОТВОРИ СВОЈА СМЕТКА - Третиот пензиски столб - доброволното капитално финансирано пензиско осигурување овозможува придобивки за дополнително штедење. Основна цел на третиот пензиски столб е да обезбеди повеќе пари за пензија. Зошто обично штедење, кога третиот пензиски столб дава даночни олеснувања и со тоа имате можност да си обезбедите достоинствена пензија. Вие ја одредувате висината и динамиката на уплатите, Преку интернет ќе имате целосен увид во Вашата индивидуална сметка и редовно следење на оплодувањето на средствата, 24 часа на ден. Насобраните пари можат да се подигнат на 52-годишна возраст за жени и 54 за мажи. Вие одлучувате за периодот и начинот на повлекување на заштедените средства. Повеќе инфо на 02 32 43 777 / www.kbprvo.com.mk / станете ни пријател на Facebook – КБ Прво пензиско друштво
 • Достапност:Контакт
 • профил на компанијата

  КБ Прво пензиско друштво

  • Опис на компанијата:Иднината, денес, значи планирање на нашиот живот денес, со одговорност кон нашата и иднината на нашите најблиски. Вложувањето во Пензиските фондови со кој управува КБ Прво пензиско друштво е вложување во сопствената иднина. КБ Прво пензиско друштво произлезе од реформите во пензискиот систем во Република Македонија и негова основна дејност е управување со пензиски фондови. Нашата цел е да создадеме вредност за членовите на Фондовите со кој управуваме, да ги заштитиме нивните интереси, да овозможиме сигурност на нивните средства и да создадеме профит со соодветно инвестирање.
  • Име на контакт лице:Игор Тасески
  • Адреса:Бул.Илинден бр.1 (Спроти Влада на РМ)
  • Поштенски број:1000
  • Град:Скопје , Македонија
  • Телефон #:02 32 43 777
  • Факс #:02 32 43 789
  • Локација на мапа:Прикажи  023243777

  корисничка поддршка