00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

 • Јазик

Медиумски анализи, клипинг и мониторинг


 • опис на производот
 • профил на компанијата
опис на производот
 • Опис на производот:Медиумски анализи – софтвер за потполно автоматизирано следење, детекција (во реално време) на аудио и видео материјали кои се емитуваат на ТВ и радио медиумите, нивна анализа и генерирање извештаи.
 • Достапност:По нарачка
 • Продавач:Итеа Солушнс
 • Земја на потекло:Македонија
 • профил на компанијата

  Итеа Солушнс

  • Опис на компанијата:Итеа Солушнс е ИТ компанија која непрекинато го следи забрзаниот развој на ИТ технологиите во светот со што се здобива со препознаена изведба за решенија и консултантски услуги во областа на: Развој на софтверски апликации; Развој на веб апликации и сервиси; Large Scale системи и податочна интероперабилност; Data Mining; Дистрибуирани апликации; Индустриски и академски истражувања и развој; Семантичка анализа и пребарување на документи од Македонскиот корпус; Медиумски анализи – потполно автоматизирано следење, детекција (во реално време) на аудио и видео материјали кои се емитуваат на ТВ и радио медиумите, нивна анализа и генерирање извештаи; Компјутерски мрежи – дизајн и инсталирање. ~ Нашата мисија е да обезбедиме иновативни, рентабилни и високо квалитетни решенија прецизно изработени според потребите на нашите клиенти и да овозможиме забрзано достигнување на нивните бизнис цели со отворени можности за постојано надоградување и усовршување.
  • Име на контакт лице:Игор
  • Адреса:Ристиќева Палата, Плоштад Македонија
  • Поштенски број:1000
  • Град:Скопје , Македонија
  • Телефон #:+389 2 3 21 21 68
  • Локација на мапа:Прикажи  023212168

  корисничка поддршка