00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

 • Јазик

Стручен надзор над изградба на проекти


 • опис на производот
 • профил на компанијата
опис на производот
 • Опис на производот:Стручниот надзор над изградба на објект е клучна врска меѓу инвеститорот и изведувачот. Избор на инвеститорот е кому ќе му ја додели оваа одговорна задача, а должност на надзорниот орган е да го контролира процесот на материјализирање на идеите. „АРС-ИНЖЕНЕРИНГ“ нуди услуги во оваа област во својство на проектен и стручен надзор. Надзорниот орган сноси голема одговорност при изградба на еден објект. Неговата основна задача е да ја контролира работата на теренот: - да врши проверка на изградбата, дали истата е во согласност со пропишаните локациски услови, основниот проект и одобрението за градење; - да гарантира дека изработката е во согласност со важечките технички правила и прописи; - изведбата на конструктивните и неконструктивните елементи да е во согласност со проектната документација; - да врши контрола на вградените материјали и количини; - со изготвување на завршен извештај да ја потврди состојбата на теренот. „АРС-ИНЖЕНЕРИНГ“ гарантира за стручно и совесно работење. Ако работата се изведува совесно не постои начин да се надмине проектираната состојба на количините за вградените материјали, а со тоа и цената на чинење на објектот.
 • Достапност:Контакт
 • профил на компанијата

  АРС-ИНЖЕНЕРИНГ

  • Име на контакт лице:Радомир
  • Адреса:бул.Октомвриска Револуција 34
  • Поштенски број:1300
  • Град:Куманово , Македонија
  • Телефон #:031427576
  • Факс #:031426218
  • Локација на мапа:Прикажи  031427576

  корисничка поддршка