00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

 • Јазик

Ревизија на проектна документација


 • опис на производот
 • профил на компанијата
опис на производот
 • Опис на производот:Со ревизија на проектна документација се намалуваат шансите за настанување на грешка во процесот на проектирање, а со самото тоа и во процесот на градење. Ревизијата се врши со цел да се направи контрола на проектот, односно усогласеност на проектот со техничките прописи во поглед на: - механичката отпорност; - стабилност; - сеизмичка заштита на градбите; Со навремена соработка меѓу проектантот и ревидентот се доаѓа до заеднички успех. Во многу случаи во својство на ревиденти сме наидувале на непотполно изработени и издржани проекти, проекти каде воопшто не се водело сметка за стабилноста на објектот. Со професионално изработена ревизија шансите за грешка се сведуваат на нула. Ревизијата е последен чекор пред отпочнување на градењето, затоа внимавајте во кој правец чекорите.
 • Достапност:Контакт
 • профил на компанијата

  АРС-ИНЖЕНЕРИНГ

  • Име на контакт лице:Радомир
  • Адреса:бул.Октомвриска Револуција 34
  • Поштенски број:1300
  • Град:Куманово , Македонија
  • Телефон #:031427576
  • Факс #:031426218
  • Локација на мапа:Прикажи  031427576

  корисничка поддршка