00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

 • Јазик

Проектирање


 • опис на производот
 • профил на компанијата
опис на производот
 • Опис на производот:Цената на проектот е само еден мал процент во однос на вкупната цена при изградба на еден објект, а самиот проект ја условува цената на објектот. Со изборот на проектантот го кроите буџетот наменет за изградба на вашиот објект од соништата. Со вистински избор на конструктивниот систем и вистински избор на материјалите што ќе се вградуваат се добива решение за стабилна и рационално искористена конструкција. Проектирањето е водилка во процесот на градењето. Со комплетно изработена проектна документација се добива јасна слика за изгледот и функционалноста на објектот и како најважен фактот, се добива прецизна финансиска конструкција. „АРС-ИНЖЕНЕРИНГ“ врши проектирање на објекти од високоградба (новопроектирани и контрола на стабилност на стари објекти предвивени за доградба, надградба или реконструкција), партерни решенија (дворови, базени, паркови) и внатрешно уредување на објекти. За потребите на проектирањето користиме најсофистицирани програми за компјутерска обработка на податоци. Изготвуваме 2D и 3D модели во зависност од потребите и барањата на клиентите. Анализите за статичка и динамичка стабилност на конструкциите се извршуваат со моделирање на 3D математички модели преку што се добива реална слика за однесувањето на конструкцијата за време на експлоатација. Нудиме услуги на повисоко научно-истражувачко ниво во областа на анализирањето на конструкциите: -Time history analysis (динамичка анализа под дејство на реален земјотрес); -Нелинеарна анализа;
 • Достапност:Контакт
 • профил на компанијата

  АРС-ИНЖЕНЕРИНГ

  • Име на контакт лице:Радомир
  • Адреса:бул.Октомвриска Револуција 34
  • Поштенски број:1300
  • Град:Куманово , Македонија
  • Телефон #:031427576
  • Факс #:031426218
  • Локација на мапа:Прикажи  031427576

  корисничка поддршка