00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

 • Јазик

Надзор за изградба на објекти


 • опис на производот
 • профил на компанијата
опис на производот
 • Опис на производот:Arcon Construction врши надзор за изградба на објекти. Тимот кој делува и работи за оваа компанија е тим кој е обучен и искусен во областа на градежништвото.
 • Достапност:Контакт
 • профил на компанијата

  Аркон Констракшн

  • Опис на компанијата:Претпријатието за градежништво, трговија и услуги “Arcon Construction” e компанија која датира од 80 години, на врвот на која стои и води г. Реџеп Авзиу. Овој вид на активност е развиен и е традиција на ова семејство. Следејќи го трендот на развој на ова дејност одличуваме да дејствуваме како сериозно претпријатие во легалниот пазар, почнувајќи од 29 август 2006 година до сега сме присутни на пазарот и се обидуваме да се соочиме со сите предизвици на конкуренцијата и од динамичниот развој на оваа дејност во нашата земја. Тимот кој делува и работи за оваа компанија е тим кој е обучен и искусен во областа на градежништвото. Во последните 15 години активноста на оваа компанија се насочува во Западна Македонија, каде што поголемиот дел од изградбите се вршат во Тетово, Гостивар, Скопје и Маврово. Основната дејност на оваа компанија е изградба на ниски и високи објекти.
  • Име на контакт лице:Adem Avziu
  • Адреса:ул.172 бр.55
  • Поштенски број:1201
  • Град:Тетово , Македонија
  • Мобилен #:+ 389 72 266 000
  • Телефон #:(070)321057
  • Факс #:+ 389 44 333 518
  • Број на вработени:20
  • Локација на мапа:Прикажи  070321057

  корисничка поддршка