00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

 • Јазик

Градежништво


 • опис на производот
 • профил на компанијата
опис на производот
 • Опис на производот:Адора Инженеринг е една од најуспешните компании специјализирана за: проектирање, изградба и инвестирање во комерцијално – резендицијални објекти за домување Во изминатите неколку години Адора има проектирано и изведено над 100.000m2. Адора Инженеринг исклучиво вградува материјали со сертификат за квалитет и изолација по сите светски стандарди. За таа цел Адора Инженерингод страна на SGS е Меѓународно сертифицирана градежна компанија за квалитет ИСО 90001 : 2008 со јасно дефинирана политика за квалитет и ИСО 14001: 2004 за заштита на животната средина. Согласно Европското законодавство е лиценцирана градежна фирма за проектирање на градби од трета, четврта и петта категорија со број П.026/Б воедно е лиценцирана за изведба на градба од трета категорија со број И.011/Ц издадена од страна на Министерството за Транспорт и Врски на РМ со исклучиво вградување на материјали со сертификат за квалитет. Денес Адора инженеринг е една од малкуте македонски компании кои уживаат голема доверба како специјализирани за изградба и проектирање на луксузно станбено – комерцијално и резиденцијана згради. Успехот на Адора инженеринг се заснова на:

  Сопствено биро за проектирање, обезбедена финансиска конструкција со обезбедена целосна техничка документација за изградба на објекти ,со сопствена градежна бригада и комерцијална сектор за целосна реализација на еден објект.

  Тим од 80 специјализирани градежни работници и 32 менаџери со високо образование од областа на економијата,финансиите, градежништвото, архитектурата, геодезијата, машинство и електрика .

  Тимот на Адора Инженеринг е секогаш најдобра и победничка комбинација за Вас.

  Еден од најважните карактеристикишто нашата компанија се разликуваат од сите други е дека: нашите згради се во наша комплетна изведба од темел до кров со што наште клиенти добиваат клуч на рака, и целосна поддршка во текот и по гарантниот рок.
 • Достапност:Контакт
 • Земја на потекло:Македонија
 • профил на компанијата

  Адора Инженеринг

  • Опис на компанијата:Адора инженеринг е специјализирана компанија, лиценцирана и меѓународно сертифицирана за проектирање, изведба и продажба на сите категории на висока градба, што е нејзина основна дејност. Развивајќи и потврдувајќи се под мотото „Само делата се вистина“ од основањето на 28-ми август 2002-ра година, за 14 години компанијата изгради преку 30 станбено-деловни објекти во Македонија со 2.600 елитни станови во Скопје, Охрид и Струмица, 200 ексклузивни деловни простории, 3.000 модерни паркиралишта, базени и вредни и корисни донации за заедницата. Целосно во функција на купувачите, Адора инженеринг по принципиот „клуч на рака“, во договорениот рок им нуди СÈ НА ЕДНО МЕСТО: инвестирање, проектирање, изведување, продажба, квалитет, стабилност, енергетска ефикасност, дом по сопствена мерка, заштита на животната средина и општествена одговорност. Компанијата што започна со само двајца, сега има околу 400 вработени, предводени од менаџерскиот тим со тројца доктори на науки, 10-тина магистри и магистранти од повеќе области кои се доедуцираат со помош на компанијата, 20-тина високообразовани стручни кадри со богато искуство, кои со вредните градежни работници и потврдените мајстори, неимари се од суштинска важност за успехот на Адора инженеринг. Во 14 годишното постоење Адора инженеринг се позиционира на врвното лидерско место како најуспешна компанија во градежниот сектор-високата градба во Македонија и регионот, најголем инвеститор и градител на станови со удел од 20 % во високоградбата во Македонија. Пет години континуирано, Централниот Регистар на Р. М. ( 2010-2014 ) ја рангира меѓу 5-те најуспешни и најбрзорастечки компании во Македонија. Во 2015-та година компанијата имаше инвестиции од 50 милиони евра и со раст на производството од 400 %, оствари за 4 пати поголема изградба на станови во однос на просекот од претходните 12 години. Овој потврден градежен бренд досега има изградено вкупно 156.000 м² станбена површина, каде може да се смести еден цел град со 10.000 жители. Компанијата како пионер во сите области
  • Име на контакт лице:Драгана Чифлиганец
  • Адреса:Орце Николов 182-а
  • Поштенски број:1000
  • Град:Скопје , Македонија
  • Телефон #:00 389 (0) 2 3093200
  • Факс #:00 389 (0) 2 3093908
  • Година на регистрација:2002
  • Број на вработени:200
  • Локација на мапа:Прикажи  023093200

  корисничка поддршка