00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

 • Јазик

Мерење на физички штетности (по мерно место)


 • опис на производот
 • профил на компанијата
опис на производот
 • Опис на производот:Мерење на концентрацијата на крупни честици во воздухот на работните места во компанијата и изработка на елаборат каде се дава осврт на специфичните ризици на работното место, односно на можните ризици кои се поврзани со специфичното мерење. Цената е по мерно место и се одредува според бројот на мерни места.
 • Достапност:Контакт
 • Продавач:ССС-Три
 • Земја на потекло:Македонија
 • профил на компанијата

  ССС-Три

  • Опис на компанијата:ССС-Три е консалтинг агенција за безбедност и здравје при работа, која го спроведува стандардот за БЗР кај компаниите во Република Македонија од 2011 година. Нашата мисија е да создадеме посигурна и поздрава работна средина за секого. Нашата понуда вклучува: - изготвување проценки на ризик на работно место; - изработка на концепт на изјава за безбедност; - изработка и спроведување на програми за обука на вработени за безбедно извршување на работата; - редовно тестирање и контрола на опрема за работа (електрични големини); - вршење на периодични мерења на физички штетности и микроклиматски услови во работната средина; Работете побезбедно со нас.
  • Име на контакт лице:Стефан
  • Адреса:Зелен Пазар кат 2 лок.101
  • Град:Тетово , Македонија
  • Телефон #:078570877
  • Локација на мапа:Прикажи  078570877

  корисничка поддршка