00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

 • Јазик

LPG Детектор


 • опис на производот
 • профил на компанијата
опис на производот
 • Опис на производот:LPG Детектор (Детектор за гас)

  Висока стабилност
  Ниска потрошувачка на енергија
  Самостоен или мрежен (по избор)
  Автоматско ресетирање по алармот

  Работна температура -10 C/+40 C
  Потрошувачка (моќност) < 5W
  Напон DC 9V

  Детекторот доаѓа со напојување
 • Достапност:Контакт
 • профил на компанијата

  Визард Системи

  • Опис на компанијата:Визард Системи е компанија која располага со специјализиран и обучен кадар за работа со системи за обезбедување, алармни системи, контрола на пристап, како и нивно одржување и усовршување. Производи: • комплетна опрема за видео надзор • алармни системи, противпожарни системи • компјутерски системи • контрола на пристап и евиденција на работно време • автоматика за врати • рампи и паркинг системи Услуги: • подготвува предлози, комплетни решенија и врши инсталација на истите • се грижи за пуштање на системот во работа • им нуди 24 часовна поддршка на своите корисници • комплетна обука на купувачот за користење на опремата Сервисот располага со најразличен прирачен специјализиран алат, како и софтверска поддршка за квалитетно, професионално извршување на работните обврски според светските стандарди. Нашите администратори се јавуваат на секој повик на купувачот и се води целосна документација за клиентот. Визард Системи е генерален застапник или дистрибутер на повеќе европски, американски и азиски компании со докажан квалитет како што се: JVC, Mobotix, Samsung, Paradox, Beninca, Vacron, Planet, Bosch, Unipos, Inova и др. Визард Системи ДООЕЛ“ е формирана во 2005 год. во Скопје од страна на Тони Стојановски и од тогаш секој ден е сè поуспешна во својата област. Визард Системи гарантира за квалитетот на опремата и за нејзино беспрекорно функционирање.
  • Име на контакт лице:Визард Системи
  • Адреса:ул. Црноризец Храбар бр. 32
  • Поштенски број:1000
  • Град:Скопје , Македонија
  • Мобилен #:075 282 727
  • Телефон #:02 2469999
  • Факс #:02 2402999
  • Година на регистрација:2006
  • Број на вработени:20
  • Процент на извоз:30
  • Локација на мапа:Прикажи  022469999

  корисничка поддршка