00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

 • Јазик

Thermo King Cold Cube

Thermo King Cold Cube

Те интересира цената?

 • опис на производот
 • профил на компанијата
опис на производот
 • Опис на производот:Thermo King Cold Cube е разладна комора со свој разладен уред која се сместува во товарен дел на возило и може било кога да се извади. Работи на струја од возило или на градска мрежа. Овие контејнери доаѓаат и со Pharma сертификати односно тие се сертифицирани за транспорт на лекови.
 • Достапност:Има залиха
 • Продавач:Термо Кинг
 • профил на компанијата

  Термо Кинг

  • Опис на компанијата:Термо Кинг е прв и единствен овластен Thermo King дилер и сервис во Македонија. Дел од најголемата мрежа на сервиси за разладен транспорт во светот, 500 сервиси во 75 земји и преку 1,400 Certi-Tech сервиси во Европа. Сеопфатен опсег на производни решенија специјално дизајнирани за контрола на температурата на транспортот. Бидејќи со купување на Тhermo King купувате сигурен транспорт за вашиот товар, сервисерите со повеќе од 20 годишно искуство во разладниот транспорт, кои поседуваат Golden и Silver Certi-Tech сертификати за работа, ќе се погрижат за беспрекорно функционирање на разладниот уред со редовно одржување и поправки со оригинални резервни делови. Сервисот се наоѓа на Кадински пат б.б, Идризово. Блиску до градот, најголемите дистрибутивни центри и магацини во Скопје, секогаш сме ваша попатна станица каде и да сакате да го упатите Вашиот товар. Нашата локација е Ваша логистичка предност!
  • Име на контакт лице:Јасмина
  • Адреса:Кадински Пат б.б. Идризово
  • Поштенски број:1000
  • Град:Скопје , Македонија
  • Мобилен #:075 478235
  • Телефон #:02 2546464  022546464

  корисничка поддршка