00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

  • Јазик

Термо Кинг

  • Опис на компанијата:Термо Кинг е прв и единствен овластен Thermo King дилер и сервис во Македонија. Дел од најголемата мрежа на сервиси за разладен транспорт во светот, 500 сервиси во 75 земји и преку 1,400 Certi-Tech сервиси во Европа. Сеопфатен опсег на производни решенија специјално дизајнирани за контрола на температурата на транспортот. Бидејќи со купување на Тhermo King купувате сигурен транспорт за вашиот товар, сервисерите со повеќе од 20 годишно искуство во разладниот транспорт, кои поседуваат Golden и Silver Certi-Tech сертификати за работа, ќе се погрижат за беспрекорно функционирање на разладниот уред со редовно одржување и поправки со оригинални резервни делови. Сервисот се наоѓа на Кадински пат б.б, Идризово. Блиску до градот, најголемите дистрибутивни центри и магацини во Скопје, секогаш сме ваша попатна станица каде и да сакате да го упатите Вашиот товар. Нашата локација е Ваша логистичка предност!
  • Име на контакт лице:Јасмина
  • Адреса:Кадински Пат б.б. Идризово
  • Поштенски број:1000
  • Град:Скопје , Македонија
  • Мобилен #:075 478235
  • Телефон #:02 2546464

Слики

Лого

Останато

Комплетност на профилот62.50%
Број на производи13
Член од26 Дек, 2017
Последна промена14:04:54 , 19 Окт, 2018
Сакаш да добиваш понуда со сезонски попусти?


070/287-777

корисничка поддршка