00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

 • Јазик

Поправка и замена на рачни и електрични механизми за подигнување авто стакла за сите видови возила


 • опис на производот
 • профил на компанијата
опис на производот
 • Опис на производот:Поправка и замена на рачни и електрични механизми за подигнување авто стакла за сите видови возила
 • Достапност:Контакт
 • Продавач:Еуро Глас
 • профил на компанијата

  Еуро Глас

  • Опис на компанијата:Еуро Глас е компанија која се занимава со замена и поправка на ветробрански стакла на сите видови моторни возила, како и замена и поправка на сите видови рачни и електрични подигнувачи на автомобилски стакла. Располагаме со свој лагер на голем број типови авто стакла за сите видови на патнички и товарни возила. Вградените авто стакла ги поседуваат сите сигурносни сертификати, а одредени авто стакла имаат и дополнителна UV заштита. Исто така, располагаме и со лагер на механизми и резервни делови за рачно и електрично подигнување на странични авто стакла за сите типови возила. -Репарирање на оштетени автостакла Честопати, управувајќи го своето моторно возило се случува ветробранското стакло да биде удрено од тврд предмет и да се појави мало оштетување на стаклото. Навидум мал удар кој прави ситно оштетување, но доколку не се поправи навреме може да доведе до поголеми пукнатини и ошетувања на ветробранското стакло, а доколку ова се случи во тек на управување со возилото може да доведе и до посериозни последици и сообраќајна незгода. Затоа, препорачуваме во најкраток можен рок откако ќе забележите дури и минимално оштетување на ветробранското стакло, посетете го нашиот сервис да го дијагностицираме оштетувањето и да го репарираме стаклото. Репарирањето на стаклото го правиме со висок квалитет и тешко може да се забележи дека на тоа место имало пукнатина, а исто така со репарирањето го заштитуваме ветробранското стакло од проширување на пукнатините и замена на стаклото со ново. Успеавме да направиме нераскинлив спој меѓу квалитетот на услугата, цената и задоволниот клиент. Воспоставивме високи стандарди при вградувањето или поправката на оштетените делови на вашето возило. Даваме соодветна гаранција на вградените елементи. Нашиот мотив и загарантирана цел е возило без дефект и задоволен клиент. Повелете во нашиот сервис да се уверите во нашиот професионализам.
  • Име на контакт лице:Еуро Глас
  • Адреса:бул.Никола Карев б.б. (Југославија)
  • Поштенски број:1000
  • Град:Скопје , Македонија
  • Телефон #:02 2611031
  10%заштеда
  Цена со ДДВ:4.000 ден. 3.600 ден.

  Sofersajbni i stakla
  022611031

  корисничка поддршка