00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

 • Јазик

ZXZ акумулатори

ZXZ акумулатори

Те интересира цената?

 • опис на производот
 • профил на компанијата
опис на производот
 • Опис на производот:Користењето на Ca/Ca технологијата во ZXZ акумулаторите овозможува исклучиво долг работен век и многу низок степен на само-празнење. Акумулаторите ZXZ се батерии кои без одржување гарантираат одлични перформанси за целиот свој работен век, сигурни, отпорни на вибрации и осигурани со безбедносни вентили.

  Нивниот квалитет е резултат на повеќегодишното искуство во производство на акумулатори и постојаното усовршување на технологијата. Производството на ZXZ стартните акумулатори се заснова на принцип на Ca/Ca технологијата која го продолжува работниот век на акумулаторите и го унапредува вентилациониот систем на ќелиите заради сигурно и безбедно користење. ZXZ се акумулатори чија безпрекорна работа во текот на целиот работен век, без одржување, е загарантиран со фабрички стандарди, материјали и електролити. Се произведуваат во ЕУ и ги задоволуваат сите европски стандарди (EN50342).
 • Достапност:Контакт
 • Продавач:Евро 07
 • профил на компанијата

  Евро 07

  • Опис на компанијата:"Евро 07" Македонија ДООЕЛ е основана во 2010г. во Скопје и е специјализирана за увоз и дистрибуција на резервни делови и масла за лесни и леснотоварни автомобили. Фирмата е директен увозник на резервни делови на повеќе од 100 водечки фирми –производители од Италија, Германија, Шпанија, Франција, Јапонија, Кореја, Кина и други, што е гаранција за потеклото и квалитетот на понудените производи. "Евро 07" Македонија ДООЕЛ им нуди на клиентите максимално широка програма на резервни делови од над 100 000 артикли за европски, јапонски и корејски лесни и леснотоварни автомобили со атрактивни цени, врвен квалитет и висок квалитет на услугата.
  • Име на контакт лице:Даниела
  • Адреса:Јадранска магистрала б.б. (Качанички пат)
  • Град:Скопје , Македонија
  • Мобилен #:076 339 288
  • Телефон #:02 2469 854
  • Локација на мапа:Прикажи  022469854

  корисничка поддршка