00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

 • Јазик

Kamin 22 Kw Jenna

10%заштеда

Kamin 22 Kw Jenna

Цената е со вклучен ДДВ
86.100 ден. 77.490 ден.

 • опис на производот
 • профил на компанијата
опис на производот
 • Опис на производот:Kamin 22 Kw Jenna : Cтепен на искористување 93%. Капацитет на резервоар 36 kg. Максимален волумен што може да загрева 200m m2. Димензии 59.9x68.5x138. Тежина 195 kg
 • Достапност:Контакт
 • Продавач:Диекотек
 • Земја на потекло:Македонија
 • Гаранција:1 година
 • профил на компанијата

  Диекотек

  • Опис на компанијата:Ние започнавме со производство на печки со пелети со нашиoт инженерски тим, кој секогаш ја нагласува својата страст за оваа работа како и го вложува максимумот во грижата зад квалитетот на производите. Ние ги вложуваме нашите најголеми напори и посветеност во текот на сите фази на производство. Секоја печка е вешто составена и исправно тестирана, додека за безбедносните прашања не се преговара. Дрвените пелети се 100 % органски и кога горат, речиси и не испуштаат чад. Едно полнење на печката со пелети овозможува долго топлење на просторијата. Пелетите се изработени од висoкоквалитетно дрво и други нус производи на дрвото кои инаку би завршиле во депониите. Со претворањето на овој потрошен материјал во ефективен извор на греење, ние се фокусираме не само да го зголемиме придонесот во иднината на домашното греење, туку и иднината на животната средина. Пелетите нудат огромни придобивки кон околината ; тие не само што ја намалуваат зависноста од ограничена количина на горивата како нафтата и гасот, тие исто така внесуваат во употреба материјали кои инаку би останале неискористени како отпад. Пелетите се лесно и чисто складирани во вреќи со што нудат и помала емисија на несакани загадувачи во однос на другите цврсти горива. Користењето на печки со пелети ја поттикнува економската и енергетската независност на државата, ги намалува трошоците и го намалува загадувањето на воздухот. Нашите печки на пелети при согорувањето на дрвени пелети произведуваат помалку пепел и затоплуваат повеќе и почисто од конвенционалните печки и камини. Топлината е постојана а тоа се должи на регулираното автоматско снабдување, во зависност од параметрите поставени од клиентот.
  • Име на контакт лице:Diecotec
  • Адреса:Veljko Vlahovikj, Dibër
  • Поштенски број:1250
  • Град:Дебар , Македонија
  • Мобилен #:0038970665160
  • Телефон #:0038946833000
  • Година на регистрација:2009
  • Број на вработени:30
  • Локација на мапа:Прикажи
  10%заштеда
  Цена со ДДВ:76.875 ден. 69.188 ден.

  Kamin 16 Kw Jenna

  Цена со ДДВ:151.200 ден.

  Котел на пелети 40kW ALASKA DIECOTE ...
  046833000

  корисничка поддршка