00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

 • Јазик

Toshiba RAS-B16J2KVSG-E / RAS-16J2AVSG-E Shorai Edge inverter

7%заштеда

Toshiba RAS-B16J2KVSG-E / RAS-16J2AVSG-E Shorai Edge inverter

Цената е со вклучен ДДВ
80.990 ден. 74.990 ден.

 • опис на производот
 • профил на компанијата
опис на производот
 • Опис на производот:Toshiba RAS-B16J2KVSG-E / RAS-16J2AVSG-E Shorai Edge inverter
 • Продавач:Енергија
 • профил на компанијата

  Енергија

  • Опис на компанијата:Енергија доо e овластен дистрибутер и сервисер за Carrier, Toshiba, Haier и Stulz во Македонија. Енергија доо е основана во 2005 како компанија за продажба, проектирање и одржување на системи за греење, ладење и климатизација. Согласно со светските стандарди и трендови преку нивно имплементирање во секојдневната работа, Енергија постојано го зголемува бројот на клиенти. Денес, Енергија е позната компанија во Македонија поради нејзината стручност, квалитет и професионалност во работата. Во Енергија, ние се грижиме за потребите на нашите клиенти, ги слушаме нивните замисли и заеднички работиме во исполнување на истите. Стручниот тим на Енергија е на ваше располагање за испорака на продукти од светски познатите производители на чилери, вентилоконвектори, клима комори, клима уреди, топлински пумпи, компресори, кондензатори, топлински изменувачи и друга опрема.
  • Име на контакт лице:Енергија
  • Адреса:Лондонска бр. 1А
  • Поштенски број:1000
  • Град:Скопје , Македонија
  • Мобилен #:072213590
  • Телефон #:023061466
  • Факс #:023061468
  • Година на регистрација:2005
  • Број на вработени:17
  • Локација на мапа:Прикажи
  7%заштеда
  Цена со ДДВ:80.990 ден. 74.990 ден.

  Toshiba RAS-B16J2KVSG-E / RAS-16J2A ...

  7%заштеда
  Цена со ДДВ:80.990 ден. 74.990 ден.

  Toshiba RAS-B16J2KVSG-E / RAS-16J2A ...

  7%заштеда
  Цена со ДДВ:70.990 ден. 65.990 ден.

  Toshiba RAS-B13J2KVSG-E / RAS-13J2A ...

  7%заштеда
  Цена со ДДВ:70.990 ден. 65.990 ден.

  Toshiba RAS-B13J2KVSG-E / RAS-13J2A ...

  16%заштеда
  Цена со ДДВ:78.990 ден. 65.990 ден.

  Toshiba Shorai Edge White

  7%заштеда
  Цена со ДДВ:70.990 ден. 65.990 ден.

  Toshiba RAS-B13J2KVSG-E / RAS-13J2A ...
  023061466

  корисничка поддршка