00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

 • Јазик

Клима уред инвертер LG Standart PLUS Wi-Fi 9k BTU


 • опис на производот
 • профил на компанијата
опис на производот
 • Опис на производот:Клима уред инвертер LG Standart PLUS Wi-Fi 9k BTU

  Само за дистрибуција:
  - ексклузивен модел

  Нов реагенс за ладење R32:
  - помалку количина од R410
  - долгогодишна употреба - средно 10 години
  - три пати помал потенцијал за глобално затоплување

  Висока енергетска класа: А++ / А+

  LED дисплеј:
  - ја покажува зададената температура
  - ја покажува моменталната потрошувачка
  - дисплејот може да се исклучува во текот на ноќта

  Smart ThinQ - WiFi контролор
  - управување од секоја точка
  - графици - дневен, неделен, месечен
  - потрошувачка на енергија - дневна, неделна, месечна
  - дијагностика според 25 критериуми
 • Продавач:Металтерм
 • профил на компанијата

  Металтерм

  • Опис на компанијата:Фирмата МЕТАЛТЕРМ ДОО е основана во 1999 год. Основна дејност на нашата фирма е увоз и трговија на материјали за водовод, греење, арматура за водовод и греење, индустриски инсталации, опрема за купатила, минерална волна, како и голем асортиман на материјали од нерѓосувачки челик. Друштвото има две стоваришта. Главното стовариште е лоцирано во Скопје на ул. Шар Планина ББ, во населба Даме Груев. Второто стовариште е лоцирано во Охрид на ул. 7-ми Ноември бр. 183 во комплексот Лихнида. Исто така располагаме и со сопствени возила: 2 возила Фиат 223 Добло Царго, Форд Цоуриер, и камион.
  • Име на контакт лице:Металтерм
  • Адреса:Фјодор Достоевски 72
  • Поштенски број:1000
  • Град:Скопје , Македонија
  • Телефон #:00 389 (0) 2 2036322
  • Година на регистрација:1999
  • Локација на мапа:Прикажи  022036322

  корисничка поддршка