00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

 • Јазик

CARRIER Extreme 2 inverter R32 42QHG018D8SE / 38QHG018D8SE

7%заштеда

CARRIER Extreme 2 inverter R32 42QHG018D8SE / 38QHG018D8SE

Цената е со вклучен ДДВ
66.990 ден. 61.990 ден.

 • опис на производот
 • профил на компанијата
опис на производот
 • Опис на производот:Carrier 42QHG012D8SE / 38QHG012D8SE Extreme 2
  Капацитет – ладење/ греење (kW)
  5,28 (3,4 ÷ 6,1) / 5,70 (3,1 ÷ 6,7)

  • А++ / А++ енергетска класа на ладење и греење
  • Интегриран грејач на надворешна единица за заштита од замрзнување
  • Pre Filter, Cold Catalyst, Vitamin C, Ionizer – филтрирачки систем
  • Вклученa UV lamp, Green Fin (9, 12)
  • Функции Breeze Away, Follow Me, Turbo, X-Eco, Sleep и Quiet
  • Golden Fin – антикорозивен, антибактериски слој врз топлинскиот изменувач
  • Wi-Fi уред вклучен во цената, Eurovent сертификат
  • Функција на самодијагностицирање, Auto Defrosting, Auto Restart, 24h тајмер
  • Опсег на работа ладење – надворешна температура од -15 ÷ 50 C
  • Опсег на работа греење –надворешна температура од -20 ÷ 24 C
 • Продавач:Енергија
 • профил на компанијата

  Енергија

  • Опис на компанијата:Енергија доо e овластен дистрибутер и сервисер за Carrier, Toshiba, Haier и Stulz во Македонија. Енергија доо е основана во 2005 како компанија за продажба, проектирање и одржување на системи за греење, ладење и климатизација. Согласно со светските стандарди и трендови преку нивно имплементирање во секојдневната работа, Енергија постојано го зголемува бројот на клиенти. Денес, Енергија е позната компанија во Македонија поради нејзината стручност, квалитет и професионалност во работата. Во Енергија, ние се грижиме за потребите на нашите клиенти, ги слушаме нивните замисли и заеднички работиме во исполнување на истите. Стручниот тим на Енергија е на ваше располагање за испорака на продукти од светски познатите производители на чилери, вентилоконвектори, клима комори, клима уреди, топлински пумпи, компресори, кондензатори, топлински изменувачи и друга опрема.
  • Име на контакт лице:Енергија
  • Адреса:Лондонска бр. 1А
  • Поштенски број:1000
  • Град:Скопје , Македонија
  • Мобилен #:072213590
  • Телефон #:023061466
  • Факс #:023061468
  • Година на регистрација:2005
  • Број на вработени:17
  • Локација на мапа:Прикажи
  8%заштеда
  Цена со ДДВ:46.990 ден. 42.990 ден.

  CARRIER Extreme 2 inverter R32 42QH ...

  5%заштеда
  Цена со ДДВ:79.990 ден. 75.990 ден.

  Клима уред Carrier 42QHG024D8SE Ext ...

  21%заштеда
  Цена со ДДВ:46.990 ден. 36.990 ден.

  Клима уред Carrier Superia inverter ...

  11%заштеда
  Цена со ДДВ:43.990 ден. 39.151 ден.

  CARRIER Extreme inverter

  21%заштеда
  Цена со ДДВ:115.000 ден. 90.000 ден.

  TOSHIBA Shorai PREMIUM 2 Luxury inv ...

  23%заштеда
  Цена со ДДВ:130.000 ден. 100.000 ден.

  TOSHIBA Shorai PREMIUM 2 Luxury inv ...
  023061466

  корисничка поддршка