00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

 • Јазик

Управување со отпад


 • опис на производот
 • профил на компанијата
опис на производот
 • Опис на производот:Екофокус Ви стои на располагање да Ви понуди решенија во делот на собирање и транспортирање на комуналниот отпад. Секако имајќи предвид нашето искуство и знаење стекнато во пракса со комунален отпад. Ви нудиме идеи поуспешно и со помалку трошоци да го реализирате овој битен процес за Вашите општини. Екофокус нуди најнови решенија во областа на селектирање на комуналниот отпад на местото на настанување како и секундарна селекција.
 • Продавач:Екофокус
 • профил на компанијата

  Екофокус

  • Опис на компанијата:Екофокус е нова фирма формирана во време кога целиот свет се соочува со глобална криза наречена Ковид-19 пандемија. Време во кое светската економија се соочува со големи предизвици. Нашата храброст, знаење, искуство како и големата желба да му се помогне на нашето општество во ваква глобална криза, одлучивме да се соочиме со предизвикот и да го понудиме на нашиот пазар целото наше искуство и знаење во областа на животната средина и природата, управувањето со отпад, третманот на отпадните води и многу технички и технолошки решенија од областа на животната средина. Во овој правец се одлучивме да ги користиме најновите искуства од компании кои во своето делување се покажале како лидери во делот не само на југоисточна европа туку и во светот. Компанијата Екофокус беше регистрирана на ден 22.09.2020 и веднаш по формирањето побаравме соработка со врвни компании. На 07.10.2020 започнавме соработка со компанијата TEHNIX од Република Хрватска, која што проектира, произведува и инсталира најмодерна технологија од областа на животната средина, да бидеме нивен претставник за пазарот во Република Северна Македонија и Република Албанија. На нашата веб страница имате можност да ги најдете сите производи од оваа реномирана компанија и ќе најдете решенија за вашите проблеми од областа на отпадот, отпадните води и други проблеми. Екофокус Ви стои на располагање на сите кои сте ангажирани од локалните самоуправи во Република Северна Македонија, да Ви понуди решенија во делот на собирање и транспортирање на комуналниот отпад. Секако имајќи предвид нашето искуство и знаење стекнато во пракса со комунален отпад. Ви нудиме идеи поуспешно и со помалку трошоци да го реализирате овој битен процес за Вашите општини. Екофокус нуди најнови решенија во областа на селектирање на комуналниот отпад на местото на настанување како и секундарна селекција. Нашата главна цел е Вашето задоволство.
  • Име на контакт лице:Екофокус
  • Адреса:2-ра Македонска Бригада
  • Град:Скопје , Македонија
  • Мобилен #:071 227945
  • Телефон #:071 378333  071378333

  корисничка поддршка