00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

 • Јазик

Пречистителни станици за отпадни води


 • опис на производот
 • профил на компанијата
опис на производот
 • Опис на производот:ФЛУИД ПРОЕКТ е компанија која нуди комплетни услуги од областа на третман на води и еколошки технологии. Во нашето работење е вплотено целокупното искуство и знаење на нашиот тим стекнати при изградбата на различни типови на објекти за третирање на вода. Во категоријата пречистителни станици за отпадни води влегуваат: - Постројки за третман на комунална отпадна вода од станбени објекти, куќи, населби и села; - Постројки за третман на отпадна вода од комерцијални објекти: хотели, мотели, ресторани и мензи; - Постројки за третман на индустриски отпадни води од: рафинерии, млекари, месни и текстилни индустрии.
 • Достапност:Контакт
 • Продавач:Флуид проект
 • Земја на потекло:Македонија
 • Гаранција:2 години
 • профил на компанијата

  Флуид проект

  • Опис на компанијата:Флуид Проект ДОО е компанија во приватна сопственост, која во областа на третманот на вода за пиење и отпадна вода, заштитата на човековата околина и подводните истражувања е единствена. Компанијата е формирана 1992 год., а нејзините пионерски чекори во истражувачките и развојни активности, во овие области, датираат од 1983 год. Флуид Проект е специјализирана за проектирање и оптимизација на процеси, технологии и опрема за третман на вода. Таа е посветена на процесите за изнаоѓање и реализација на решенија кои ја воспоставуваат рамнотежата меѓу интересите на нашите клиенти и заштитата на животната средина. Еколошки третман на водата: Филтрирање Омекнување на водата Деферизација и деманганизација Деминерализација УВ стерилизација Хлорирање и озонирање GMP сертификација Пречистување на отпадни води Базени и базенска опрема Филтри за домашна употреба
  • Име на контакт лице:Александар
  • Адреса:бул.Србија 9
  • Поштенски број:1000
  • Град:Скопје , Македонија
  • Мобилен #:072/236749
  • Телефон #:02/3130143
  • Факс #:02/3212767
  • Локација на мапа:Прикажи  023130143

  корисничка поддршка