00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

 • Јазик

Шахти за канализација


 • опис на производот
 • профил на компанијата
опис на производот
 • Опис на производот:UNIHOL – GRP S DN 1000. As most of UNIPLAST’s products, UNIHOL GRP(Glass Reinforced Plastic) manhole was developed thanks to the initiative of our customers. During the development of the manhole, we took both constructors and the users needs on the first place, and we combined that with our 25 years experience in manufacturing underground tanks. As a result of that we have produced a highly efficient and durable manhole that meets the requirements of DIN19565 standards.

  Materials such as concrete, brick, and mortar, which were expected to last fifty years or more, are often destroyed in less than a decade.Corrosion, structural fatigue, and infiltration are quickly making these traditional materials obsolete.

  UNIHOL GRP manholes have corrosion resistance, water tightness strength, monolithic design, and are lightweight. They can withstand the most severe conditions in a sewer environment, whether they are under a busy street or a peaceful backyard. In one word, UNIHOL manholes are ideal solution for any manhole application.

  Quality is built into each UNIHOL manhole. We use only the finest quality resin and glass. Plus, we add chemically enhanced silica to improve corrosion resistance, strength, and overall performance. These materials are then combined with reinforcement ribs to form the best and very unique manhole available on the market.
 • Категорија:Канализација
 • Достапност:Контакт
 • Продавач:Унипласт БК
 • профил на компанијата

  Унипласт БК

  • Опис на компанијата:UNIPLAST е водечка компанија за развој и производство на армирано полиестерски производи во Македонија. Од своето основање во 1986 година, нашата компанија се развива и се квалификува себеси во согласност со барањата на нашите клиенти и нивните потреби. Како резултат на тоа, ние направивме систем кој е во постојано подобрување. UNIPLAST е компанија специјализирана за производство на GRP (армирано полиестерски) производи. Успехот на компанијата се должи на неколку клучни фактори: Ориентација кон квалитет на производството; Флексибилност кон барањата на нашите клиенти и нивните потреби; Професионалност во правење модели и калапи за нови производи; одлични карактеристики и неограничените можности на армираниот полиестер; Благодарение на гореспоменатите фактори, ние развивме и произведовме голем број на различни производи од кои повеќето проектирани во согласност со барањата на клиентите. Со цел да се претстави нашата компанија подобро, би споменале некои од главните групи на производи: резервоари, базени и контејнери, како дел од опремата во храната, метал, градежништвото, земјоделството и многу други индустрии, како и во многу домаќинства и индивидуални објекти. Канализација Шахти и водомер кутии; водоснабдување искористување и задоволство комори; резервоари за пречистителни станици инсталирани во многу вода-системи, канализациони системи и отпадни води-системи за третман. Висок напон изолација панели инсталирани во многу видови на електрични инсталации; вентилациони делови (ролетни, вентилациони канали, абсорбатор капи), како дел од софистицирани системи за вентилација на многу фабрики и карго облоги. Чамци, педали за чамци, понтонски плови, јавна опрема (киосци, улични и пазарски тезги, игралишта делови ...); полиестерски камп приколки. Сите наши вработени прават лични напори за да се разберат и да се исполнатпотребите нашите клиенти. "Благодарение на ориентација на управата "да инвестира во знаење и развој, секој вработен е одговорен и мотивиран за професионално достигнување на својата работа.
  • Име на контакт лице:Бојан Ковачески
  • Адреса:Партизанска б.б.
  • Поштенски број:6330
  • Град:Струга , Македонија
  • Мобилен #:00 389 70394616
  • Телефон #:(046)784711
  • Факс #:+389 (0) 46 784 711
  • Година на регистрација:1986
  • Локација на мапа:Прикажи  046784711

  корисничка поддршка