00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

 • Јазик

Пластична шахта

Пластична шахта

Те интересира цената?

 • опис на производот
 • профил на компанијата
опис на производот
 • Опис на производот:Пластична шахта со можност за влегување DN 1000 од полипропилен со иновативна конструкција која спречува типични оштетувања на канализациската шахта.
  •Современо производена со праскачко гусање, со долгогодишно искуство од автомобилската индустрија
  •1A квалитет од полипропилен
  •Шахта со флексибилен систем на изведбено куќиште
  •Концепт на шахти за секаква примена
  •Економичност - 100 годишно користење (докажано со сертификат LGA)
  •Градежно одобрение од германски институт за градежна техника (DIBT): Z-42.1-400. Канализациска DN 1000 и DN 800 - Made in Germany
 • Достапност:Контакт
 • Продавач:Рехау
 • Земја на потекло:Германија
 • профил на компанијата

  Рехау

  • Опис на компанијата:Бизнис-полето ГРАДБА во РЕХАУ е носечки столб на глобалниот преработувач на полимери РЕХАУ. Стручното знаење од трите бизнис-полиња градежништво, автомобилска индустрија и индустрија РЕХАУ го интегрира доследно, со цел на ниво на производи, консалтинг и услуги со помош на иновации и целосно развиени системи да ја зајакне лидерската позиција во светот. РЕХАУ ГРАДБА нуди современи и уникатни решенија за енергетски-ефикасна градба - од приватни куќи, преку згради, па се до индустриски, трговски и административни згради. Притоа, во фокусот се иновативни и напредни решенија за енергетски-ефикасна градба и санација како и управување со води. Околу 15000 вработени од целиот свет се стремат за развој и успех на РЕХАУ. На 170 локации во светот, фамилијарната фирма се обидува да им се приближи на муштериите и на пазорот.
  • Име на контакт лице:Рехау
  • Адреса:Борис Трајковски 7 б.б. (Првомајска)
  • Град:Скопје , Македонија
  • Телефон #:022402670
  • Локација на мапа:Прикажи  022402670

  корисничка поддршка