00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

 • Јазик

Брикети

Брикети

Те интересира цената?

 • опис на производот
 • профил на компанијата
опис на производот
 • Опис на производот:Брикети - 100% Буково дрво. Со висока топлотна вредност.
  Еколошки чисто без врзани хемиски средства.
 • Достапност:Контакт
 • профил на компанијата

  Амбалажа Паралидов

  • Опис на компанијата:Дрвени пакувања секогаш се дизајнирани според специфичниот производ што треба да се пакуваат, да се транспортираат и складираат услови, дестинација, законодавни стандарди и др Дрвена амбалажа може да се набави нераскинлива, превиткана или специфичен производ што може да се пакува директно (често во комбинација со други материјали за пакување) и подготвен за транспорт. Нашите дрвени амбалажи вклучуваат: 1. кутии 2. обвивка 3. палети 4. мулти-патна амбалажа Палети Делот палети се занимава со сите случувања и можности во индустријата на дрвени палети. Меѓу другото, делот е вклучен во истражување и развој, софтверски дизајн и иновации. Кутии Дрвени кутии за транспортно пакување обезбедуваат одлична заштита за производите од оштетување, загуба и неповолни временски услови. Дрвена обвивка Куќиштето или обликот претставува компромис помеѓу потребата за соодветна заштита на транспортираната стока од механички оштетувања и потрошувачка на материјал што се користи во пакувањето. Исто така се користи за помалку кревки производи, како и лесна алтернатива на воздушниот транспорт. Куќиштето првенствено осигурува дека пакуваната стока не се движи, и се складира за време на транспортот или складирањето. Обвивка обично се комбинира со други мерки за заштита на производите од прашина, влага или корозија (на пример, стандардни или отпорни на корозија филмови). Дизајнот на куќиштето е предмет на истите барања како и оние за кутиите. Ние сме сигурни дека готовите производи се испорачуваат во определеното време за задоволството на нашите почитувани клиенти да биде на највисоко ниво, сите овие фактори ни помогнаа да ја обезбедиме нашата сигурност кај нашите клиенти на домашниот пазар.
  • Име на контакт лице:Амбалажа Паралидов
  • Адреса:с Босилово 213
  • Поштенски број:2431
  • Град:Струмица , Македонија
  • Телефон #:071 253550  071253550

  корисничка поддршка