00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

 • Јазик

SUPRAMIN Z4 - минерално витамински додаток за маторици во лактација


 • опис на производот
 • профил на компанијата
опис на производот
 • Опис на производот:SUPRAMIN Z4 - минерално витамински додаток за маторици во лактација со ЛБЦ и аминокиселини.
  - Го зголемува лачењето на млеко
  - Го зголемува имунитетот
  - Превентира млечна треска
 • Достапност:Контакт
 • Продавач:Агростарт
 • профил на компанијата

  Агростарт

  • Опис на компанијата:ЗЗ Агростарт е компанија основана и успешно работи уште од 1990 г. Од самиот почеток е ориентирана да ги задоволи потребите на потрошувачите во областа на агрокултурата. За таа поставена цел ги развиваме сите сегменти од оваа област: дистрибуција, услуги и трговија. ЗЗ Агростарт работи како увозник, генерален застапник и дистрибутер во Р. Македонија и успешно соработува со повеѓе компании од странство за производство на минерални ѓубрива, различни видови на концентрати, семе за земјоделски производи, а од 2001 г. Агростарт е генерален застапник и увозник на премикси за сточна храна Likra од Линц, Австрија. Продолжуваме со нашето работење во вертикално интегриран агробизнис, подржан од солидна историја на одржливост и раст. Агростарт постојано го зголемува својот асортиман на производи и нејзиниот континуиран раст на е наша обрврска . Фокусот на компанијата е насочен кон долгорочни цели и стратегии преку воведување на нови производи и услуги, како и проширување на други пазари. Задоволување на потребите на потрошувачите е наша главна цел. 25 г. постоиме за Вас.
  • Име на контакт лице:Агростарт
  • Адреса:с.Режановце б.б.
  • Град:Куманово , Македонија
  • Телефон #:031478656
  • Факс #:031 438699
  • Локација на мапа:Прикажи  031478656

  корисничка поддршка