00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

 • Јазик

Ултра тенки порцелански ламинати


 • опис на производот
 • профил на компанијата
опис на производот
 • Опис на производот:- Ултра тенките порцелански ламинати кои нудат естетика без стружење на забите, без болка и без анестезија. - Ултра тенките порцелански ламинати ги затвораат просторите меѓу забите. - Ултра тенките порцелански ламинати се дебели само 0,2-0,3 мм. - Ултра тенките порцелански ламинати можат да се отстранат кога сакате Без болка, без стружење, без анестезија. Со оваа технологија луѓето не го губат природниот заб Новина е што забот повторно изгледа природно. Ултра тенките порцелански ламинати се тенки порцелански лушпи кои целосно го менуваат ликот и бојата на вашите заби. За само 48 часа ќе имате нова насмевка без анестезии, стружење на забите, без болка и со само 2 посети на нашата ординација. Нивната дебелина се движи околу 0,2 до 0,3 мм, а овој тип ламинати најчесто се користат за корекција на бојата и формата на забите и за затворање на дијастемите (празнини) помеѓу забите. Добрата вест е тоа што доколку еден ден посакате да се врати вашата стара насмевка, тоа е можно на многу лесен начин. Едноставно треба да дојдете во нашата ординација и ние безболно ќе ги отстраниме.
 • Категорија:Стоматологија
 • Продавач:Круна мс
 • профил на компанијата

  Круна мс

  • Опис на компанијата:Kruna MS e najprepoznatliviot brend i pioner vo privatnata stomatoloka dejnost, добитник на двојно признание СУПЕРБРЕНД vo Republika Makedonija, sinonim za dolga tradicija nagradena so ogromen broj na pacienti koi go respektiraat kvalitetot. Vekje dvaesetипет godini uspesno се stremi kon zacrtanite celi, preku kontinuirano voveduvawe na najmoderna tehnologija, vrvna edukacija na своите specijalisticki kadri, koristenje na najsovremeni svetski dostignuvanja, strucni obuki, kursevi, poseti na evropski i svetski kongresi, potvrden kvalitet i griza za pacientot, се со цел da se stoi cvrsto na vrvot. Vo tekot na svoeto dvaesetipetgodisno rabotewe uspea da go dostigne realniot svetski vrv vo prakticnata moderna stomatologija. Potvrda za toa e Premium partnestvoto so najgolemata svetska zdravstvena osiguritelna kompanija International SOS, Eurolink Осигурување, kako i drugi megjunarodni osiguritelni kompanii od oblasta na zdravstvoto: Vanbreda, Signa, GBG, TBS 24, Allianz, како и акредитациите од stranskite ambasadi i megjunarodnite organizacii на територијата во Република Македонија. Dali ste znaele deka: •KRUNA MS postoi 25 godini •Единствена ординација носител на ДВЕ СУПЕРБРЕНД признанија •Прв Premium partner na International SOS - vodecka svetska osiguritelna kompanija во Македонија •Sopstvenik e na prviot stomatoloski rentgen panoramiks kabinet vo Republika Makedonija i na prviot stomаtoloski digitalen RTG kabinet. • Ultra tenkite porcelanski laminati se nejzin zastiten znak-edinstveni na ovie prostori •Prva go pretstavi laserskoto belenje na zabite na pacientite vo Republika Makedonija •Edinstvena ordinacija vo nasata drzava koja ja nudi najnovata svetska terapija so bezbojni alajneri vo ortodontskata terapija •Prva ordinacija koja napravi spoj megju stomatologijata i anti-aging medicinata •Прва ecco friendly ординација во Република Македонија
  • Име на контакт лице:Д- Радмила Димовска, PhD-специјалист по ортодонција, Д-р јордан Стојаноски-специјалист по протетика
  • Адреса:КРУНА МС, ГТЦ, , Кеј 13-ти Ноември 2/2
  • Поштенски број:1000
  • Град:Скопје , Македонија
  • Мобилен #:071266919
  • Телефон #:023166919
  • Број на вработени:5
  • Локација на мапа:Прикажи  023166919

  корисничка поддршка