00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

 • Јазик

Стегач за скочен зглоб со фишбајн SP2335


 • опис на производот
 • профил на компанијата
опис на производот
 • Опис на производот:23-7. Медицински индикации:
  - Повреди на скочен зглоб;
  - Руптури;
  - Дислокација;
  - Рехабилитација;
  - Превенција;
  - Опоравување
 • Достапност:Контакт
 • профил на компанијата

  Центар за ортотика и протетика Славеј

  • Опис на компанијата:Центарот за ортотика и протетика - Славеј бележи континуиран развој од 1950 година опслужувајќи ги притоа широко и непречено своите клиенти во полето на ортотиката и протетиката. Клучниот елемент за активно инволвирање со целосна партиципација на телесно-инвалидизираните лица во општеството е неопходноста од претходно детектирање на целокупниот корпус на проблеми што ги мачат токму нив ( телесно-инвалидизираните лица ), секојдневната непречена комуникација со нив, јавното искажување и давање сугестии во контекс на позитивна контрибуција за практично решавање на соодветните проблеми се мотивот за чекорење на овој пазар. Можноста да се потпреш НА и да се најдеш ЗА другите се нашите показатели, за да притоа искористиме соодветен инструментариум на полезни техники и методи, да обучиме високо мотивирани и стручни кадри за работа во динамична и развојна средина, ставајќи го својот физички и интелектуален потенцијал и сета своја љубов за несебично да му помогнат на секој оној на кого му е есенцијално неопходна и нужна. Позитивниот “feedback” од страна на нашите пациенти ни претставува дополнителен поттик да контрибуираме за работните успеси и за да им олесниме токму на нив од таа причина станавме подостапни континуирано отварајќи притоа продажни места ширум земјава обезбедувајќи врвна услуга од страна на нашиот тим поткрепена со висок квалитет и долготрајност.
  • Име на контакт лице:Борче Стојков
  • Адреса:Васил Ѓоргов 45
  • Град:Скопје , Македонија
  • Телефон #:023217633
  • Факс #:023216503
  • Локација на мапа:Прикажи  023217633

  корисничка поддршка