00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

 • Јазик

Hedrin Treat&Go спреј

Hedrin Treat&Go спреј

Те интересира цената?

 • опис на производот
 • профил на компанијата
опис на производот
 • Опис на производот:Hedrin Treat&Go спреј 60мл
 • Категорија:Грижа за здравје
 • Достапност:Контакт
 • Продавач:Хемофарм
 • профил на компанијата

  Хемофарм

  • Опис на компанијата:Примарната активност на компанијата е производство на квалитетни, ефикасни, безбедни и прифатливи фармацевтски производи. Компанијата е посветена на континуирана иновација. Покрај истражување и развој на современи фармацевтски производи, Хемофарм посветува посебно внимание на одржливите деловни практики. Пациентите секогаш се на прво место за нас, поради што ние се потрудиме да ги снабдуваме граѓаните со доволна количина лекови во овој момент, почитувајќи ги најстрогите мерки на претпазливост и заштитата на нашите вработени и сите корисници. Нашиот строг систем за управување со квалитет обезбедува сигурност, квалитет и ефикасност на сите наши лекови во секое време, и посебни, строги заштитни мерки на сите наши вработени во производството.
  • Име на контакт лице:Хемофарм
  • Адреса:М.Т.Гологанов 60-б/1-4
  • Град:Скопје , Македонија
  • Мобилен #:02 3227237
  • Телефон #:02 3111584
  • Факс #:02 3111584  023111584

  корисничка поддршка