00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

 • Јазик

Физикална терапија

Физикална терапија

Те интересира цената?

 • опис на производот
 • профил на компанијата
опис на производот
 • Опис на производот:
  Панада располага со два современи компјутери од италијанско потекло за физикална медицина и рехабилитација. Едниот е магнетна терапија, а другиот е сите видови електро терапија. Воведовме и светлосна терапија (ИЦ и УВ). Искусен физиотерапевт ги прави мануелните масажи, кои се медицински и релаксациони, како и масажи со електрични масажери.

  Активни и пасивни вежби, вертикализација, раздвижување, разодување со разни помагала до самостојно проодување со комплетни вежби за зајакнување на мускулатурата, е само дел од она што ќе ви помогне да зајакнете и да ви се врати самодовербата.

  Третираме: спондилоза, спондилоартроза, дископатии, лумбоишијалгија, артроза на зглобови, остеопороза, ревматски заболувања, парези и парализи на нерви, скршеници на коски (замена на колкови) и слично.
 • Достапност:Контакт
 • Продавач:Панада
 • профил на компанијата

  Панада

  • Опис на компанијата:„Панада“ е дом со традиција и огромно искуство. 16 години дава беспрекорна нега и грижа. „Панада“ е прв дом за стари лица по сите стандарди во нашата држава со најголемо искуство во својата работа! „Панада“ е објект на 8 нивоа со многу природна светлина во внатрешноста. Сместен на површина од 2510 m2. Вкупната квадратура на установата изнесува 600 m2 и канцеларијата со магацински простор 180 m2 „Панада“ е приватна професионална установа за нега и грижа на изнемоштени, стари и болни лица. Лоцирана на само 20 минути од центарот на Скопје, во викенд населбата Орешани. Во прекрасна и зелена средина, недалеку од р.Вардар . Изолирана од градската врева и загаденост. За вас или вашите најблиски изнемоштени, болни и стари лица овозможуваме 24 часовна медицинска нега и грижа, со тим составен од искусни медицински сестри, геренто-домаќнки и физиотерапевти, кој со широка насмевка ќе ви помогнат во секој момент. Секој четврток (т.е еднаш во неделата) доаѓа интернист специјалист кардиолог субспецијалист, во домашна посета и прави ЕКГ, зимање крв, препишување терапија, ревидирање на постојната терапија, комплетен интернистички и кардиолошки преглед. Во употреба е и најсовремена апаратура за физикална терапија која допринесува опоравување од безброј болести и состојби . Физиотерапевтот со мануелните масажи, активните и пасивните вежби , масажите со електрични масажери, вертикализацијата , разодувањето и раздвижувањето со сите видови помагала па се до постабилно движење, ќе ви овозможи да се чувствувате многу години помлади, посреќни и позадоволни. Панада поседува амбулантно возило, достапна амбуланта и два матични лекари. Персоналот во Панада се состои од медицински сестри, геренто-домаќинки, готвачи, помошничкии готвачки, перачки, хигиеничарки, и физиотерапевт. Бројот на вработени во една смена е соодветен на законски пропишаниот услов ПАНАДА ГО ПРОДОЛЖУВА ВАШИОТ ЖИВОТ Наша Мисија Им ја даваме на постарите лица љубовта и грижата кои им се потребни.
  • Име на контакт лице:Панада
  • Адреса:с.Орешани
  • Град:Скопје , Македонија
  • Мобилен #:072 626992
  • Телефон #:02 2718718
  • Локација на мапа:Прикажи  022718718

  корисничка поддршка