00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

 • Јазик

SURE Millennium Dotted Sensation кондоми


 • опис на производот
 • профил на компанијата
опис на производот
 • Опис на производот:3 Pieces Pack Dotted Sensation кондоми / презервативи се направени за екстра сенцазија. Премачкани со не-спремален лубрикант. Пакување: * 3 во едно пакетче * 12 во едно пакетче. Изработени се од најквалитетен латекс од Малезија. Производот кондом од брендот Sure е регистриран во Министерството за здравство. Тие се со врвен квалитет, ароматизирани со арома на јаболка, ванила, јагода, банана, портокал, чоколада и др. Паковани се по 72 броја во п.е. кесичка со сертификат и декларација за употреба. Во пакување 3/1 кутивче кондомот е дополнително обработен:рибован и со боцки. Пакуван е во 48 броја, во убаво картонско кутивче.
 • Достапност:Контакт
 • Продавач:Сако трејд
 • Земја на потекло:Малезија
 • профил на компанијата

  Сако трејд

  • Опис на компанијата:Фирмата е основана во 1995 год. Располагаме со 300 м2 продажен и магацински простор. САКО ТРЕЈД се бави со дејност Текстил и Веледрогерија. Од областа на ТЕКСТИЛот, располагаме со асортиман на: - Трикотажа - Конфекција - Теписи - Волница. Од областа на ВЕЛЕДРОГЕРИЈАта сме генерални увозници и дистрибутери на кондоми од брендот SURE. SURE КОНДОМИте се изработени од најквалитетен латекс од Малезија. Производот кондом / презерватив од брендот Sure е регистриран во Министерството за здравство. Тие се со врвен квалитет, ароматизирани со арома на јаболка, ванила, јагода, банана, портокал, чоколада и др. Паковани се по 72 броја во п.е. кесичка со сертификат и декларација за употреба. Во пакување 3/1 кутивче кондомот е дополнително обработен: рибован и со боцки. Пакуван е во 48 броја, во убаво картонско кутивче. Покрај кондомот за широка потрошувачка, брендот Sure има и кондом за медицинска употреба - поточно за сонда, кои ги користат гинеколошките и други медицински гранки. Напоменуваме дека тие се посебно обработени, со или без премаз. Пакувани се поединечно, во кутија со 72 броја. ЛУБРИКАНТИте се производ кој е во подем на дистрибуција. Тоа е кесичка од 4ml паковани во п.е. кеса од 100 броја.
  • Име на контакт лице:Соња
  • Адреса:Благој Ѓорев 42
  • Поштенски број:1400
  • Град:Велес , Македонија
  • Мобилен #:078 312018
  • Телефон #:+38943231346
  • Година на регистрација:1995
  • Локација на мапа:Прикажи  043231346

  корисничка поддршка