00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

 • Јазик

Шпедиција


 • опис на производот
 • профил на компанијата
опис на производот
 • Опис на производот:Наша обврска е навремено, брзо и квалитетно завршување на царинските формалности со цел, нашите клиенти навремено да располагаат со сопствената стока.

  Нудиме комплетна услуга за Вас, преку:

  • Извршување на сите постапки во слободните економски зони во Македонија;
  • Поедноставени постапки за Локално царинење при увоз и извоз;
  • Подготовка на документи за транзитна постапка и поедноставена постапка Овластен Испраќач;
  • Пријавување на стока во царинско складиште со поедноставена постапка Овластен Примач;
  • Редовен увоз и извоз;
  • Привремен увоз и извоз;
  • Реекспорт;
  • Достава и подигнување на стоката од врата до врата;
  Располагаме со канцеларии во Скопје, Слободна Економска Зона Бунарџик, Аеродром Скопје, Штип, Кавадарци, Битола и Граничен премин Табановце.
  Подготвени сме да се прилагодиме на вашите барања и потреби.
 • Достапност:Контакт
 • профил на компанијата

  Дени интернационал

  • Име на контакт лице:Deni internacional
  • Адреса:ул.34, бр.22, нас.Илинден
  • Поштенски број:1040
  • Град:Скопје , Македонија
  • Телефон #:022550960
  • Факс #:02 2581710
  • Година на регистрација:1991
  • Број на вработени:270
  • Локација на мапа:Прикажи  022550960

  корисничка поддршка