00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

 • Јазик

Пакување,Распакување, Етикетирање


 • опис на производот
 • профил на компанијата
опис на производот
 • Опис на производот:Мактренд располага со отворен и затворен цариснки склад со површина од 800м². Затворениот склад е опремен со рафтови со цел да се зголеми капацитетот за прием на стоки. Складот има решение за овластен приемач, што овозможува транспортните возила директно од граничниот премин да доаѓаат на истовар во нашиот склад без претходно да влегуваат на увозниот царински терминал.
 • Продавач:Мактренд
 • профил на компанијата

  Мактренд

  • Опис на компанијата:Мактренд е една од првите приватни компании за траснпорт во Македонија. Основна дејност на компанијата е меѓународен транспорт на стоки и складирање на стока под царински надзор. Мактренд располага со сопствен деловен простор, јавен царински склад и возен парк составен од транспортни возила кои ги исполнуваат најновите еко-стандарди (еколошки камиони). Компанијата е основана во 1991 година. Од самиот почеток, патот кон успехот на Мактренд одржува нагорна линија, како резултат на нашата континуирана, долгогодишна и успешна работа. Целокупниот персонал стриктно ја следи политиката на компанијата во врска со квалитетот на услугата и задоволството на клиентот. Мактренд нуди: •Меѓународен транспорт со современи товарни возила за секаков вид стока, вклучувајќи АДР стока и работа со ЦЕМТ сертификати. •Збирен и поединечен транспорт од и до сите дестинации во Европа. •Комплетно ЦМР осигурување и 24-часовна комуникација со возилата каде и да се наоѓаат. •Јавен Царински Склад со можност за внатрешно и надворешно складирање. •Шпедитерски услуги.
  • Име на контакт лице:Роџер
  • Адреса:Борис Трајковски 280/a, Нова Индустриска зона Пинтија (Првомајска)
  • Поштенски број:1000
  • Град:Скопје , Македонија
  • Мобилен #:078 267099
  • Телефон #:02 2729900
  • Факс #:02 2728844
  • Локација на мапа:Прикажи  022729900

  корисничка поддршка