00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

 • Јазик

Локална дистрибуција


 • опис на производот
 • профил на компанијата
опис на производот
 • Опис на производот:
  Мактренд е една од првите приватни компании за траснпорт во Македонија. Основна дејност на компанијата е меѓународен транспорт на стоки и складирање на стока под царински надзор.

  Мактренд располага со сопствен деловен простор, јавен царински склад и возен парк составен од транспортни возила кои ги исполнуваат најновите еко-стандарди (еколошки камиони).
 • Достапност:Контакт
 • Продавач:Мактренд
 • профил на компанијата

  Мактренд

  • Опис на компанијата:Мактренд е една од првите приватни компании за траснпорт во Македонија. Основна дејност на компанијата е меѓународен транспорт на стоки и складирање на стока под царински надзор. Мактренд располага со сопствен деловен простор, јавен царински склад и возен парк составен од транспортни возила кои ги исполнуваат најновите еко-стандарди (еколошки камиони). Компанијата е основана во 1991 година. Од самиот почеток, патот кон успехот на Мактренд одржува нагорна линија, како резултат на нашата континуирана, долгогодишна и успешна работа. Целокупниот персонал стриктно ја следи политиката на компанијата во врска со квалитетот на услугата и задоволството на клиентот. Мактренд нуди: •Меѓународен транспорт со современи товарни возила за секаков вид стока, вклучувајќи АДР стока и работа со ЦЕМТ сертификати. •Збирен и поединечен транспорт од и до сите дестинации во Европа. •Комплетно ЦМР осигурување и 24-часовна комуникација со возилата каде и да се наоѓаат. •Јавен Царински Склад со можност за внатрешно и надворешно складирање. •Шпедитерски услуги.
  • Име на контакт лице:Роџер
  • Адреса:Борис Трајковски 280/a, Нова Индустриска зона Пинтија (Првомајска)
  • Поштенски број:1000
  • Град:Скопје , Македонија
  • Мобилен #:078 267099
  • Телефон #:02 2729900
  • Факс #:02 2728844
  • Локација на мапа:Прикажи  022729900

  корисничка поддршка