00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

 • Јазик

Камп приколка

Камп приколка

Те интересира цената?

 • опис на производот
 • профил на компанијата
опис на производот
 • Опис на производот:Приколка за кампување од Униплат БК.
 • Достапност:Контакт
 • Продавач:Унипласт БК
 • профил на компанијата

  Унипласт БК

  • Опис на компанијата:UNIPLAST е водечка компанија за развој и производство на армирано полиестерски производи во Македонија. Од своето основање во 1986 година, нашата компанија се развива и се квалификува себеси во согласност со барањата на нашите клиенти и нивните потреби. Како резултат на тоа, ние направивме систем кој е во постојано подобрување. UNIPLAST е компанија специјализирана за производство на GRP (армирано полиестерски) производи. Успехот на компанијата се должи на неколку клучни фактори: Ориентација кон квалитет на производството; Флексибилност кон барањата на нашите клиенти и нивните потреби; Професионалност во правење модели и калапи за нови производи; одлични карактеристики и неограничените можности на армираниот полиестер; Благодарение на гореспоменатите фактори, ние развивме и произведовме голем број на различни производи од кои повеќето проектирани во согласност со барањата на клиентите. Со цел да се претстави нашата компанија подобро, би споменале некои од главните групи на производи: резервоари, базени и контејнери, како дел од опремата во храната, метал, градежништвото, земјоделството и многу други индустрии, како и во многу домаќинства и индивидуални објекти. Канализација Шахти и водомер кутии; водоснабдување искористување и задоволство комори; резервоари за пречистителни станици инсталирани во многу вода-системи, канализациони системи и отпадни води-системи за третман. Висок напон изолација панели инсталирани во многу видови на електрични инсталации; вентилациони делови (ролетни, вентилациони канали, абсорбатор капи), како дел од софистицирани системи за вентилација на многу фабрики и карго облоги. Чамци, педали за чамци, понтонски плови, јавна опрема (киосци, улични и пазарски тезги, игралишта делови ...); полиестерски камп приколки. Сите наши вработени прават лични напори за да се разберат и да се исполнатпотребите нашите клиенти. "Благодарение на ориентација на управата "да инвестира во знаење и развој, секој вработен е одговорен и мотивиран за професионално достигнување на својата работа.
  • Име на контакт лице:Бојан Ковачески
  • Адреса:Партизанска б.б.
  • Поштенски број:6330
  • Град:Струга , Македонија
  • Мобилен #:00 389 70394616
  • Телефон #:(046)784711
  • Факс #:+389 (0) 46 784 711
  • Година на регистрација:1986
  • Локација на мапа:Прикажи  046784711

  корисничка поддршка