00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

 • Јазик

Grandstream UCM6102 VoIP PBX with 2FXS/2FXO Телефонска централа

5%заштеда

 • опис на производот
 • профил на компанијата
опис на производот
 • Опис на производот:- UCM6202 and UCM6204 support up to 500 users and 30/45 concurrent calls, UCM6208 supports up to 800 users and 100 concurrent calls
  - Auto Discovery and Zero Configuration of Grandstream SIP endpoints
  - Integrated 2/4/8 PSTN trunk FXO ports, 2 analog telephone FXS ports with lifeline capability and up to 50 SIP trunk accounts
  - Gigabit network ports with Integrates PoE, USB, SD card
  - Supports up to a 5-level IVR (Interactive Voice Response)
  - Built-in call recordings server; recordings accessible via web user interface
  - Built-in Call Detail Records (CDR) for tracking phone usage by line, date, etc.
  - Supports multi-language auto-attendant and call queue to efficiently handle incoming calls
  - Strongest possible security protection using SRTP, TLS and HTTPS encryption
  - Supports any SIP video endpoint that uses the H.264, H.263 or H.263+ codecs
 • Достапност:Има залиха
 • Продавач:Вулфи нет
 • Земја на потекло:САД
 • Гаранција:3 години
 • Минимална количина за нарачка:1
 • профил на компанијата

  Вулфи нет

  • Опис на компанијата:Вулфинет е компанија посветена на инсталирање, снабдување и дизајнирање на ИТ решенија за мали и средни претпријатија. Поседуваме сертифициран тим на професионалци кои ке одговорат на секој предизвик. Нашата главна цел: е овозможување на квалитетни продукти, ефикасни решенија и овозможување на најквалитетна услуга за нашите клиенти. Ви ветуваме брз одговор и трајни решенија за сите ваши проблеми и потреби. Нашата компанија е изградена врз претпоставката дека менаџментот на информациските технологии за вашиот бизнис, се исти како и совет од адвокат или сметоководител. Во тоа не се употребува концептот направи сам, туку се бара надворешна експертиза за инсталација и имплементирање на истите. Добрите бизнисмени имаат потреба да најдат квалитетни фирми кои нудат хардвер, софтвер, услуги и подршка. Тие треба да ги употребуваат квалитетните компјутерски фирми како што ги употребуваат останатите овозможувачи на услуги, Како доверлив сојузник. Нашиот високо обучен тим ке ви донесе ИТ решенија базирани на вашите потреби. Ние ги употребуваме најновите хардверски и софтверски системи, предностите во комуникацијата и сигурносните технолиогии за да ви овозможиме зголемена мрежна продуктивност и оптимално решение за вашите ИТ потреби. Ви нудиме техничка поддршка 24/7, поправка на системи, мрежен консалтинг и дизајн на компјутерски мрежи и системи. Денешните бизнис околини бараат од вас да работите ефикасно. Нема простор за дупла работа и трошење време. Нашите сертифицирани инженери дизајнираат решенија кои ке Ви помогнат најдобро да ги искористите Вашите ресурси и време, и ке ги задоволат Вашите сегашни и идни потреби. Вулфинет знае дека високо квалитетните технолошки услуги испорачани ефикасно и ефектно ке му помогнат на Вашиот бизнис да ги надмине економските , логистичките и натпреварувачките предизвици со кои се соочува. Дозволете ни да Ви ги демонстираме нашите способности. КОМПЈУТЕРСКИ СИСТЕМИ И СЕРВЕРИ Подесување на услуги на мрежа базирани на Windows и Linux (DHCP, DNS, VPN, WEB, MAIL, FTP сервери, поста
  • Име на контакт лице:Столе
  • Адреса:Фјодор Достоевски 9/1-2
  • Поштенски број:1000
  • Град:Скопје , Македонија
  • Телефон #:02 2032733
  • Факс #:02 2032733
  • Година на регистрација:2006
  • Број на вработени:12
  • Локација на мапа:Прикажи  022032733

  корисничка поддршка