00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

  • Јазик

Техас тим

  • Опис на компанијата:ТЕХАС ТИМ ДООЕЛ е специјализирана компанија за производство и испорака на лична заштитна опрема и работна облека со дваесет годишно докажано работно искуство во оваа дејност. Нашите производи гарантираат задоволство, удобност и безбедност при работа,висок квалитет докажан со интегрираниот систем од 31.08.2010 година за управување со квалитетот ISO 9001:2008. Компанијата располага со сопствен производен погон и стручен персонал за изработка на високо квалитетна работна опрема и други текстилни производи во согласност со македонските стандарди,европските норми и директиви. Располага со сопствен деловен и магацински простор, сопствен возен парк со што гарантираме за навремено и сигурно опслужување на нашите клиенти со лична заштитна опрема. Претставници и директни увозници сме на лична заштитна опрема од водечките европски производители. Целта на компанијата е да на своите клиенти им обезбеди високо квалитетна заштитна опрема која ќе овозможи заштита и удобност на работникот во текот на работниот ден. Нашето мото е да работиме заедно сигурно и безбедно.
  • Име на контакт лице:Горан
  • Адреса:16-та Македонска бригада бр.6
  • Поштенски број:1000
  • Град:Скопје , Македонија
  • Мобилен #:075424915
  • Телефон #:023171715
  • Факс #:023171715
  • Локација на мапа:Прикажи

Локација

Слики

Лого

Останато

Комплетност на профилот65.62%
Број на производи56
Член од16 Јан, 2015
Последна промена00:15:02 , 20 Окт, 2023
Сакаш да добиваш понуда со сезонски попусти?


070/287-777

корисничка поддршка