00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

 • Јазик

Шатор маскирен за две лица


 • опис на производот
 • профил на компанијата
опис на производот
 • Опис на производот:Маскирен шатор за две лица.
 • Достапност:Контакт
 • профил на компанијата

  Микеи интернационал

  • Опис на компанијата:Mikei Internacional e kompanija cija glavna dejnost e prodazba na voena i policiska oprema, lovecko oruzje i municija, kako i “outdoor” dodatoci. Isto taka sme distrubuteri za fotografska i navigaciona oprema. Nudime usligi za koristenje na zatvoreno i otvoreno streliste, servis na oruzje kako i servisiranje I nadogradba na motorni vozila.
  • Име на контакт лице:Сања Милиќ
  • Адреса:Kamnik b.b
  • Поштенски број:1000
  • Град:Скопје , Македонија
  • Телефон #:00 389 (0) 2 2523 523
  • Факс #:00 389 (2) 2 2522 039
  • Година на регистрација:1991
  • Број на вработени:44
  • Годишна продажба:86610392
  • Процент на извоз:25
  • Локација на мапа:Прикажи
  Цена со ДДВ:2.875 ден.

  Шатор 235х190х100см

  Цена со ДДВ:3.125 ден.

  Шатор 235х190х100см

  Цена со ДДВ:8.750 ден.

  Шатор 150х225/260 см

  Цена со ДДВ:5.250 ден.

  Шатор 100х210/240 см
  022523523

  корисничка поддршка