00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

  • Јазик

Синергија

  • Опис на компанијата:Синергија Ние би можеле да ви помогнеме со следниве услуги: - Дијагностика на ментален статус со психолошки тестови ( психолошки наод) - Дијагностика на интелектуални капацитети со психолошки тестови ( психолошки наод) - Консултативни средби - Индивидуална Гешталт психотерапија - Групна Гешталт психотерапија - Семејна Гешталт психотерапија - Психотерапија во пар (couple therapy) - Работа на сонови со Гешталт техника - Психосоцијална рехабилитација на лица со потешки ментални растројства (психози) - Психотерапија со гранични растројства (border-line disorders) - Психолошка асистенција кај биполарни растројства (манично-депресивни растројства) - Техники за справување со стрес - Психотерапија кај психосоматски заболувања (асма, хипертензија, дијабетес, кожни заболувања, мигрена и др) - Психолошка помош кај спондилозни заболувања; телесни хендикепи; органски заболувања Ние би можеле да ви помогнеме, ако се соочувате со: депресија, анксиозност, фобија, паника, опсесивно-компулсивни симптоми, анорексија, прекумерно јадење (булимија), адолесцентна криза, криза на зрело доба, брачна криза, криза во емоцинални релации, пост-трауматско стрес растројство, загуби на блиски лица, проблеми со адаптација на нови социјални ситуации, социјална инхибиција, емоционална инхибиција, емоционална незделост, потешкотии во учењето, хроничен замор (неурастенија), мобинг, растројство на ритамот на спиење, неконтролирана агресија, потешкотии во сексуалната сфера ( фригидност, болен сексуален контакт, превремена ејакулација, импотенција), хроничен моторен или гласовен тик, пелтачење, потешкотии во психолошкиот развој кај деца. Психолошките услуги се однесуваат на: деца од школска возраст ; адолесценти, возрасна популација. ВАЖНА ИНФОРМАЦИЈА:Доколку немате актуелно проблем од психолошка природа, можете да се приклучите на нашите искуствени групи за емоционален раст и развој во кои ќе се запознате себе си од еден поинаков агол и ќе се оспособите за поквалитетно живеење во хаотичниот современ свет (и
  • Име на контакт лице:Каролина Костадиноска
  • Адреса:Орце Николов 190-3/4
  • Поштенски број:1000
  • Град:Скопје , Македонија
  • Мобилен #:070 393902
  • Телефон #:/

Слики

Лого

Останато

Комплетност на профилот65.62%
Број на производи1
Член од20 Дек, 2017
Последна промена09:12:53 , 23 Фев, 2023
Сакаш да добиваш понуда со сезонски попусти?


070/287-777

корисничка поддршка